2024. április 26. - Ervin

Karácsonyi termékekkel bővült a Tchibo webáruház kínálata

Megérkezett a várva vált ünnepi kollekció a Tchibo webáruházba! Nézzünk most rögtön szét a vadonatúj kínálatban, ahol az ízléses, elegáns, minőségi, praktikus ötletek sokasága közül válogathatunk kedvünkre.
2016. december 8. csütörtök 09:17 - HírExtra
 
 Mindent megtalálunk, amire szükségünk lehet a finom ételek elkészítésénél, és az ünnepi menü tálalásánál és az asztal dekorálásánál egyaránt. Már a szilveszterre is gondoljunk! Mutatunk néhány kivételesen jó ötletet!

Ennek az elektromos dugóhúzónak a használatával még a szoros dugók is könnyedén, egy gombnyomással kivehetők. A dugóhúzó tapadásmentes bevonatú spirállal rendelkezik, a levehető fóliavágó pedig a tetején található. A praktikus konyhai segédeszköz jobb- és balmenetes, emellett az egy elemkészlet legfeljebb 100 borosüveg kinyitásához elegendő.



Kössük össze a kellemest a hasznossal! Amikor odakint hidegre és kellemetlenre fordul az idő, ismét előkerülnek a hosszú párolást előíró receptek. Ezzel az öntöttvas sütőedénnyel pedig pontosan úgy fognak sikerülni az ételek, ahogyan elterveztük! Az edény zománcozott öntöttvasból készült és egészen a peremig egyenletes hőeloszlást, valamint hosszú hőtárolást garantál.

Az is biztos, hogy a hús valamennyi tűzhelytípuson - indukciós főzőlapon is - erős lángon tökéletesen elősüthető, majd megpárolható. A nehéz vasfedő még órákon át tartó párolás esetén is az edényben tartja a folyadékot, nemesacél fogantyújának köszönhetően pedig még a sütőben is magas hőmérsékleten sülhet az étel - ha esetleg az ünnepi sültnek a szokásosnál egy kicsit gyorsabban kellene elkészülnie. Méret: kb. 33 x 24 cm, űrtartalom: kb. 6,5 liter.



Többdarabos mérőpohár azoknak, akik szeretnék recept szerint kimérni a hozzávalókat és a folyadékokat. Ennek a szettnek köszönhetően olyan kényelmesen, mosogatógépben tisztítható konyhai segédeszközt tudhatunk magunkénak, amelyben mind a folyékony, mind a szilárd hozzávalók lemérhetők.

A mérőpoharat ml-es, oz-es (uncia), valamint bögrés skálabeosztással látták el, és legfeljebb 500 milliliteres űrtartalommal rendelkezik. A praktikus kiöntőcsőr megkönnyíti az adagolást. A mérőpohárhoz öt olyan pontos adagolást lehetővé tevő, kivehető mérőkanál is tartozik, amelyek helytakarékosan tárolhatók a nyél alsó oldalánál: 1/4 teáskanál, 1/2 teáskanál, 1 teáskanál, 1 evőkanál, és mérőkanál 1 bögréhez. Nagyon praktikus és hasznos segítség!



Nemesacél séfkés azoknak, akiknek fontos a minőség és a biztonság egyaránt! Ez a kés nagy adag precízióról gondoskodik a konyhában. Csúcsminőségű pengeacélból készült nagy pengéje simára élezett, ezért hús, hal és zöldség vágásához ideális.



Az üreges nyél ergonomikusan formázott és jól illik a kézbe. A késmarkolat és a penge közötti átmenetet úgy alakították ki, hogy védje a kezet, ezért egyrészt biztonságot nyújt vágás közben, másrészt pedig egyenletes súlyeloszlást biztosít. Ez a kés mosogatógépben tisztítható. Mégis annak érdekében, hogy sokáig megőrizze minőségét, javasoljuk, hogy a kést kézzel tisztítsa. Kezelési útmutatót is mellékelünk a késhez.

Érdemes megnézni a Tchibo többi, hölgyeknek szóló termékét is, de még ágyneműk is kaphatók a webshopban.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását