2024. április 19. - Emma

Apám ablakából az ég

Közös produkcióval jelentkezik a Magyar Állami Népi Együttes és Szabó Balázs zenész, zeneszerző, akinek a rendezésében mutatják be december 2-án Az Apám ablakából az ég című előadást a Nemzeti Színházban - hangzott el az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában.
2016. november 30. szerda 11:40 - HírExtra
 

Mihályi Gábor, a Magyar Állami Népi Együttes vezetője elmondta: a zene, a tánc, a költészet, a színház és a bábművészet eszközeit ötvöző előadás arról szól, hogy miként látja a felnövő kisgyermek édesapját az értelem nyiladozó pillanataiban.

Kevesen tudják, hogy az előadást rendező és zenéjét szerző Szabó Balázs, aki napjaink egyik legnépszerűbb alternatív zenésze, bábrendezőként végzett, így nem ez az első találkozása a műfajjal - fűzte hozzá Mihályi Gábor, aki szerint ugyan Szabó Balázs zenéje ízig-vérig 21. századi városi zene, mégis nagyon erős áthallásokkal bír a hagyomány és a tradíció felé.

A premierre már az összes jegy elfogyott, a következő előadás január 9-én lesz szintén a Nemzeti Színházban - mondta el a Magyar Állami Népi Együttes vezetője.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását