2020. szeptember 29. - Mihály
A hírek, a klasszikusok, a szakmai lapok és a krimi érdekel minket a legjobban. A férfiak a szakmai újságok és a napilapok mellett az autós magazinokat forgatják a legtöbbet, a nők viszont a klasszikus és a romantikus regényeket kedvelik a leginkább a hírek és a női magazinok után.
2016. november 2. szerda 06:09 - HírExtra
 

 De mit mond el rólunk, hogy mit olvasunk? Vajon magabiztosabbnak és szexibbnek érzik magukat azok, akik gyakrabban olvasnak?A Lovebox.hu friss felmérése arra kereste a választ, hogy olvasunk-e még a mai világban. Kezünkbe veszünk-e könyveket, olvasunk-e online vagy print magazinokat, és követjük-e a friss híreket? Míg alig minden második férfi válaszolta, hogy minden nap olvas, addig a nők közel kétharmada tesz így. De az olvasás vajon magabiztosabbá tesz? Aki divatlapot olvas szexibbnek érzi magát? A híreket böngészők jobbak az ágyban, mint a krimiket olvasók? Aki pletykalapot olvas, többet hazudik? Íme, a felmérés eredményei.

  Az olvasás magabiztossá és szexivé tesz?

Mint kiderült, aki olvas, az magabiztosabbnak érzi magát. A felmérés rámutatott, hogy a legmagabiztosabbak szakmai lapokat és hobbimagazinokat olvasnak, de a krimiket is szívesen forgatják. Azok pedig, akik a legkevésbé bíznak önmagukban, a képregényeket és a pletykalapokat kedvelik.

A Lovebox.hu friss felméréséből az is kiderült, hogy az online társkeresők kétharmada szexinek érzi magát. Körükben a legnépszerűbb olvasmányok a hírek, a szakmai lapok, valamint a klasszikus regények. A legszexibbnek a női magazinokat, a divatlapokat és a pletykalapokat olvasók vallják magukat, a képregényeket és a sci-fiket olvasók közül azonban csak minden második ember gondolja úgy, hogy vonzó.

Mutasd, mit olvasol, és megmondom, hogy jó vagy-e az ágyban!


A Lovebox.hu felmérése szerint a társkeresők zöme magabiztosnak és szexinek érzi magát, így nem csoda, hogy közel 90%-uk válaszolta azt, hogy úgy érzi, jó az ágyban is. Azok közül, akik ezt így vélik, a legtöbben híreket, klasszikus regényeket és szakmai kiadványokat szeretnek olvasni, pletykalapokat, férfi magazinokat, divatlapokat és képregényeket pedig csak ritkán böngésznek.

Az azonban, hogy valaki milyen gyakran olvas egyáltalán nem befolyásolja, hogy az illető jónak érzi-e magát az ágyban vagy nem.

 Hazudsz vagy olvasol?


Érdekes eredmény, hogy akik szeretnek olvasni, saját bevallásuk szerint nem szoktak hazudni. A felmérés szerint legtöbbször azok nem mondanak igazat, akik legszívesebben divatlapokat, életrajzokat vagy kortárs irodalmat olvasnak.

 Otthon a legjobb


Mint kiderült, legjobban mindenki otthon, a kanapén szeret olvasni. Emellett a nők többsége lefekvés előtt (52%), valamint utazás (50%) és várakozás (40%) közben is szívesen vesz a kezébe egy-egy könyvet vagy magazint. Az olvasást a kádban, forró fürdő közben csupán minden tizedik ember preferálja. Meglepő, de a kávézót mint helyszínt a férfiak szeretik jobban, a szabadtéri olvasást viszont a nők.

További adalék, hogy a gyakran, legalább hetente olvasó válaszadók csupán alig több mint fele sportol rendszeresen, ugyanakkor ők nyitottabbak az új ízek, ételek kipróbálására.

Ha épp párt keresünk, és magabiztosnak szeretnénk érezni magunkat, csak böngésszük át a napi híreket, és szorítsunk időt arra, hogy időnként leemeljünk egy-egy könyvet a polcról! Az olvasás és tájékozottság ugyanis még 2016-ban is szexi.Forrás: Próbakő
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását