2024. április 19. - Emma

Szexelj a főnök irodájában!

Szexelni mindenütt jó, de nem biztos, hogy a legjobb otthon. Bármilyen ügyes praktikákkal is dobjátok fel a huncutkodást, az ágy egy idő után unalmassá válik. Ilyenkor bátran elő a fantáziával! Kevés izgatóbb dolog van annál, ha a pároddal valami szokatlan helyen estek egymásnak.
2009. október 17. szombat 17:29 - Forró János
Ágyban, párnák közt… – bizony, már nagy nemzeti költőnket is bántotta a gondolat. De mi ne legyünk ennyire szigorúak. Hagyományosan szexelni is jó, de minden bölcs szexmester tisztában van azzal, hogy az unalom kíméletlenül őrlő malma egy idő után a legedzettebb kapcsolatot is képes megszürkíteni. Ezt elkerülendő álljon alább néhány tipp, amely segíthet feldobni szexuális életünket: olyan buja képzelgések, melyek mindenki fejében megfordulnak, és néhány igazi csemege – csakis ínyenceknek!

Az erotikus fantáziák egyik leggyakoribb visszatérő helyszíne a nyilvános vécéfülke, például egy vonatban vagy kocsmában. Ebben az esetben a lebukás veszélye teszi igazán izgalmassá a dolgot, a tiltott dolgok ugyanis igazán őrületes szexélményt garantálnak a bevállalós pároknak! Ami viszont meglepett, hogy majd’ minden megkérdezettemnek volt is vonatos kalandja. A kocsmás élmények is viszonylag gyakorinak számítanak, sőt, itt egy lebukós kalandot is jegyez a krónika: egy túlfűtött mulatozás után a hölgy és lovagja úgy döntöttek, hogy a férfivécé magányában ismerik meg egymást mélyebben. Minden rendben is ment, mígnem egy úr nem átallotta megzavarni az eseményt.

Kocsmavécékben érdemes ügyelnünk arra, hogy a többi vécé ne legyen eldugulva, hacsak nem akarunk kellemetlen (szag)élménnyel is gazdagabbak lenni. A lebukásfaktor itt elég magas, viszont kétségkívül izgalmas mulatság.

Nagy népszerűségnek örvend a strand is, melynek két fajtáját különböztetjük meg. Az első az elhagyatott strand. Romantikus pároknak ugyan mi is lehetne ideálisabb, mint a naplementében, langyos nyári melegben, a finom homokban, a víz lágy morajlásának háttérmuzsikájával kísérve szeretkezni? Előnyeit már ecseteltük, hátránya meg nem igazán van (csak vigyázzunk, hogy ne bukjunk le, mert ennek országonként más és más büntetési következményei lehetnek). Második strandtípusunk, a teli strand nagyobb bátorságot igényel, és vonzereje nem romantikájában, hanem a lebukás lehetőségének bizsergető érzésében rejlik. Több megkérdezett vallotta, hogy igencsak izgatná egy kis víz alatti huncutkodás a kedvessel.

Az erdő következik. A természet lágy öle igazán remek lehetőségeket rejteget magában! Nappal vagy éjszaka, nyáron vagy ősszel… nehéz olyan szituációt mondani, aminek ne volna valamilyen előnye. Egy lombokkal ölelt kis lugasban megejtett pásztoróra sokak ösztöneit felkorbácsolja. Bár a helyszín a megkérdezettek körében is sikert aratott, mindössze egy férfikollégám rendelkezik komolyabb oráltapasztalattal erdős szexben.
Azért nem árt óvatosnak lenni a helyszín kiválasztását illetően. Legyünk körültekintőek, a vöröshangyák nagyon csípnek, és egy-egy kellemetlenkedő erdei lakó is elég gyakran lecsaphatja a libidóbiztosítékot.

A főnök irodája főleg hölgyek körében népszerű. Ez azért elég necces helyszín, ugyanakkor tény, hogy ha sikeresen megejtjük a dolgot, egy olyan dolgot pipálhatunk ki, amire nagyon sokan vágyakoznak… arról nem is beszélve, hogy utána mindig egy kis pajkos nosztalgiával gondolhatunk munkahelyünkre.

A lift szintén közkedvelt tárgya vágyainknak, és bár ezt kivitelezni nem is lenne olyan nehéz, én meglepő módon egy ismerősömtől sem hallottam liftes sztorit. Azért egy jó tanács: vigyázzunk az üvegliftekkel!

A lépcsőház is örök kedvenc, sokan éltek már át kölcsönös örömöket a lakótelepek sötét szögleteiben. A mezei, lépcsőforduló zugában megejtett szexek mellett egy szüzességelvesztős sztori is a panel rideg romantikájában történt.

Szintén exkluzív esetnek minősül a szabadtéri fesztiválsátorban elkövetett egyrendbeli szexelés, ami egy sörözés után fordult a résztvevők számára a légyottra legalkalmasabb helyszínné.

A cikk végére egy igazi ínyencfalatot hagytam. Magam, mint a biliárdsport nagy rajongója óhatatlanul is elgondolkoztam már a téma adta lehetőségeken. Az asztal ugyan nem lehet túl kényelmes, mégis, tagadhatatlanul van valami varázsa a dolognak – biliárd, mint örök, kemény és macsó kocsmatartozék, ugyanakkor biliárd, mint a gazdagok kifinomult elitsportja... csábító ambivalencia! És akkor még nem esett szó a golyók és dákók már-már provokatív asszociativitásáról…
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását