2024. március 29. - Auguszta

Fiatal artisták a cirkuszban

A Fővárosi Nagycirkuszban diáktársaik, hozzátartozóik és tanáraik köszöntötték és ünnepelték a wiesbadeni XXV. Európai Ifjúsági Cirkuszfesztiválon aranyérmet és közönség díját nyert High5 nevű artistacsoportot.
2016. október 20. csütörtök 16:00 - HírExtra
 

A Lukácsi Petra, Terebesi Tamás Dominik, Fülemen Tamás Alex, Kardos Levente és Bényei Marcellt alkotta csoport a Men In Black című, gumiasztalon előadott programjukkal a 18-25 évesek kategóriájában indultak a versenyen.

Fekete Péter az ünnepségen bejelentette: a fiatalok díjnyertes produkcióját beveszik a cirkusz következő évadának műsorába.

A fiatalok a Baross Imre Artistaképző növendékei, a közönség a Fővárosi Nagycirkuszban jelenleg futó Ludas Matyi előadásban is láthatja az ifjú artistákat.

A wiesbadeni Európai ifjúsági cirkuszfesztiválon először Zsilák Viktória nyert aranyérmet 1987-ben, őt 2000-ben a The Triads nevű csapat, 2008-ban pedig a Rolling Wheels követte. A fődíjat és a közönségdíjat együtt azonban a fesztivál történetében először nyerte meg magyar csapat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását