2024. április 26. - Ervin

Gyógyító tűk

Napjainkban minden második ember allergiás megbetegedésben szenved. Megelőzni nem lehet, csak a tüneteket csillapítani, elviselhetőbbé tenni. Ám rendszeres akupunktúrás kezeléssel végleg megszabadulhatunk az elviselhetetlen nyavalyáktól.
2008. július 4. péntek 16:13 - Hírextra
Dr. Palotai Katalin akupunktúrás szakorvostól megtudtuk, hogy az allergiás megbetegedést az ősi hagyományos kínai orvoslás a védő energiákkal hozza összefüggésbe.

Testünk lelki és fizikai egészségét ugyanis a két ellentétes erő, a Yin és a Yang egyensúlya biztosítja. Azonban ha ez felborul, legyengül az immunrendszerünk és könnyebben kialakulhatnak az allergiás megbetegedések.

– Minden betegségnek lelki oka van. Az akupunktúrás kezelés célja, hogy ezeket kiderítse és orvosolja. Mindennek megvan a miértje, az allergiás tüneteket az emésztőrendszeri betegségek okozzák. Az orvostudomány nem a mi elméletünk szerint gyógyít, ők tünetkezelést alkalmaznak, azonban látható eredményt és gyógyulást csakis úgy érhetünk el, ha a betegség okát orvosoljuk.

Az akupunktúrás kezelést egy hosszas beszélgetéssel kezdik, ahol az akupunktőr páciensét a magánéletéről, munkahelyi gondjairól faggatja, hogy megtudja, milyen okok állhatnak a betegség hátterében.

– A kezelés történhet rendkívül vékony tűvel, a bőrbe való beszúrása egy szúnyogcsípéshez hasonlítható. Azonban aki fél a tűtől vagy a fájdalomtól azoknak a lézerterápiás kezelést ajánlanám.

Már három alkalom után kézzelfogható az eredmény. Ám ehhez az kell, hogy az első néhány tünet után specialistához forduljunk. Így egy-két kezelés is elegendő ahhoz, hogy meggyógyuljunk, viszont a régóta fennálló betegségeknél ennél több kezelésre lesz szükség.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását