2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Megkéselték a polgármestert

Többször megszúrta egy idős férfi a Pest megyei Délegyháza polgármesterét egy szombat esti helyi rendezvényen, a támadó ellen emberölési kísérlet miatt eljárás indult - tájékoztatta az alpolgármester és a rendőrség vasárnap az MTI-t.
2016. szeptember 25. vasárnap 16:12 - HírExtra

 

    Szilveszter Lajos alpolgármester elmondta, hogy a hagyományos körtefesztivált tartották a településen, amikor egy idős, ittas embert a biztonsági őr ki akart tessékelni a helyszínről, de a férfi ellenállt. Ezután Riebl Antal (független) polgármesterre támadt, és háromszor megszúrta. Az eset szemtanúi nem értik, hogy miért épp a polgármesternek ment neki, mivel úgy tudni, soha nem volt semmilyen konfliktus közöttük - mondta az alpolgármester.

    Tudomása szerint Riebl Antal a mellkasán és a kezén sérült meg, kórházba vitték, megműtötték, állapota stabil.

    Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a délegyházi bűncselekménnyel kapcsolatban csupán annyit közölt, hogy egy 75 éves férfi megszúrt egy másik férfit, az őrizetben lévő támadó ellen emberölés kísérlete miatt indult eljárás. Kihallgatása jelenleg is tart.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását