2024. március 29. - Auguszta
Megnyílt a Krak'n Town, az ellenállók kocsmája, a légikalózok és kraft sörcsempészek búvóhelye.
2016. szeptember 6. kedd 07:44 - Pénzes Dávid
2316. van. Az ICON ügynökei az illegális sörcsapolókat, a neoluddita csőcselék pedig az amperita feltalálókat üldözik. Itt egy igazi steampunk világ, mely most Budapesten is kaput nyitott.

A József körút 31. alatt lévő Krak'n Town több mint kocsma, több mint étterem: itt minden szög egy új világot, minden rézcső, izzó vagy étermérő az épülő Új Királyságot, a Nagy Háborúk utáni újjáépítést jelképezi.

Krak'n Town ráadásul az ellenállás központja is, ahol a főnök, Peter Hopsmalt von Corsair és jobbkeze Lord Raymond Edward Stanley tesz meg mindent a betérő kalandorok elégedettségéért, miközben a gyönyörű Richelle és Sophie, s a hirhedt Zak a kraft söröket csapolja.



Mert Krak'n Town a kézműves azaz a kraft sörök igazi otthona. A Birodalom legkülönbözőbb szegleteiben megbúvó titkos sörműhelyek csempészik ide mechanikus krakeneken remek nedűieket.

A kínálat változatos és folyton változó, egyrészt hogy a betérő kalandorok igényeit kielégítsék, másrészt hogy az ICON titkosügynökeinek se könnyítsék meg a munkáját. A sörök mellett Kenrick Coombs különleges ételvarázsainak illata ébreszt vágyat minden éhes gyomornak.

És akik  mindenzt idevarázsolták nekünk:
 
Szűcs "Szepe" Péter, Kovács Csaba, Ifj. Mizsei László, Nina Mercy, Mellik Tamás, Csörgics Mátyás, és Petz Rajmund valamint a krónikás Reginald Queriquo.



Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását