Megnyílt a Krak'n Town, az ellenállók kocsmája, a légikalózok és kraft sörcsempészek búvóhelye.

2316. van. Az ICON ügynökei az illegális sörcsapolókat, a neoluddita csőcselék pedig az amperita feltalálókat üldözik. Itt egy igazi steampunk világ, mely most Budapesten is kaput nyitott.

A József körút 31. alatt lévő Krak'n Town több mint kocsma, több mint étterem: itt minden szög egy új világot, minden rézcső, izzó vagy étermérő az épülő Új Királyságot, a Nagy Háborúk utáni újjáépítést jelképezi.

Krak'n Town ráadásul az ellenállás központja is, ahol a főnök, Peter Hopsmalt von Corsair és jobbkeze Lord Raymond Edward Stanley tesz meg mindent a betérő kalandorok elégedettségéért, miközben a gyönyörű Richelle és Sophie, s a hirhedt Zak a kraft söröket csapolja.



Mert Krak'n Town a kézműves azaz a kraft sörök igazi otthona. A Birodalom legkülönbözőbb szegleteiben megbúvó titkos sörműhelyek csempészik ide mechanikus krakeneken remek nedűieket.

A kínálat változatos és folyton változó, egyrészt hogy a betérő kalandorok igényeit kielégítsék, másrészt hogy az ICON titkosügynökeinek se könnyítsék meg a munkáját. A sörök mellett Kenrick Coombs különleges ételvarázsainak illata ébreszt vágyat minden éhes gyomornak.

És akik  mindenzt idevarázsolták nekünk:
 
Szűcs "Szepe" Péter, Kovács Csaba, Ifj. Mizsei László, Nina Mercy, Mellik Tamás, Csörgics Mátyás, és Petz Rajmund valamint a krónikás Reginald Queriquo.