2024. április 20. - Tivadar
Idén három színpadon, több nemzetközi és hazai fellépővel várja a közönséget az Alba Regia Feszt augusztus 9. és 11. között Székesfehérváron.
2016. július 29. péntek 07:04 - HírExtra

 

    Több évtizedes múltra visszatekintő hagyománya van Székesfehérváron az Alba Regia Fesztnek, amelyet néhány év kihagyás után idén harmadik alkalommal rendeznek meg újra - fejtette ki Mits Gergő, a program szervezője, az M1 aktuális csatorna csütörtöki műsorán.

    Kiemelte: minden olyan műfajt igyekeztek beválogatni a fesztiválprogramba, amely véleményünk szerint kimeríti az igényes zene fogalmát, ezért a közönséget három színpadon világzenei-, rockzenei-, funk- és dzsessz koncertekkel várják.

    A nagyszínpadon a berlini Mo'Blow vidám, energikus zenéjével búcsúturnéja keretében lép fel, de koncertet ad mások mellett Szakcsi Lakatos Béla, a Garami Funky Staff, a Varga János Project, az Oláh Krisztián Trió, a Kéknyúl Hammond Band, Koszi Janka és Sena is.

    A Múzeum Udvarban Santa Diver, Vörös Janka, a Little Wings, az Oláh Krisztián Trio, a Varga Bendegúz Quintet és a Várallyay Petra Trio zenél majd, a Bartók Béla téren pedig a Fehérvár Hangja döntősei lépnek fel.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását