2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Nem ment a magyaroknak

Nem termett babér a magyaroknak a cselgáncsozók olimpiai kvalifikációs Világkupa-sorozatának párizsi Grand Slam-viadalán: a vasárnap tatamira lépők egyike se jutott be még a legjobb 16 közé sem.
2012. február 5. vasárnap 14:53 - HírExtra
A viadal honlapjának tanúsága szerint a férfiaknál 81 kg-ban Csoknyai László már első meccsén kikapott a francia Loic Pietritől, ugyanebben a súlycsoportban Nagysolymosi Sándor nyert előbb a házigazdák versenyzője, Guillaume Riou, majd a ghánai Victor Ahiavor ellen is, a nyolcaddöntőbe azonban ő sem került, miután alulmaradt a német Sven Maresch-sel szemben.

Farkas Bálint 100 kilogrammban az argentin Cristian Schmidtet még legyűrte, a lett Jevgenijs Borodavko azonban megálljt parancsolt neki, míg a plusz 100 kilóban induló Bor Barna rögtön első selejtezős meccsét elvesztette a francia Jean-Sebastien Bonvoisin ellen.

A nőknél a 78 kg-ban Joó Abigél lépett tatamira, ám neki is már a nyitómérkőzés a befejezést jelentette, mivel kikapott a vendéglátókat képviselő Stephanie Possamaitól.

Legjobb magyarként a világbajnoki bronzérmes Csernoviczky Éva az ötödik lett szombaton a 48 kilósok között, a 66 kg-osok között érdekelt Ungvári Miklós, valamint a 57 kg-os Karakas Hedvig ugyanakkor helyezetlenül zárt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását