2024. május 2. - Zsigmond

Sziget: kiemelt ellenőrzés

A korábbi évekhez hasonlóan az idén is végez ellenőrzéseket a Hajógyári-szigeten a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Közép-magyarországi Regionális Adó-, valamint Vám- és Pénzügyőri Főigazgatósága.
2011. augusztus 6. szombat 12:01 - HírExtra
A revizorok

A revizorok és a pénzügyőrök főként a kereskedőket és a szolgáltatást nyújtókat keresik fel - közölte a NAV szombaton az MTI-vel.

Az idei fesztiválon új fizetési mód, a PayPass kártyás készpénzkímélő rendszer mutatkozik be, melynek bevezetése előtt az adóhivatal munkatársai többször is egyeztettek a szervezőkkel. Fontos tudni, hogy ez a fizetési mód nem mentesíti a kereskedőket a számla vagy nyugtaadás kötelezettsége alól - hívta fel a figyelmet közleményében a NAV. Hozzátették: a korábbi évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a Sziget fesztiválon évről évre javul az adózási fegyelem.

Érdekes lesz?

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal nem csak hatóságként, hanem kiállítóként is jelen lesz a Hajógyári-szigeten. A múzeumi negyedben a fesztiválozók nem csupán a Pénzügyőr- és Adózástörténeti Múzeum legérdekesebb darabjait láthatják, hanem játékos vámvizsgálaton is részt vehetnek, sőt egy fénykép erejéig pénzügyőr egyenruhát is ölthetnek - írták.

A "mínusz egyedik nappal" hétfőn kezdődő Sziget fesztivál augusztus 15-ig tart.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását