2024. március 29. - Auguszta

Pannónia Fesztivál: koncertek a köbön

A várpalotai Cseri-parkerdőben június 9-én nyitó Pannónia Fesztivál öt napja alatt 150 zenekart és mintegy 200 program várja az érdeklődőket.
2011. május 24. kedd 12:51 - HírExtra
Az érdeklődés már most igen nagy: Várpalotán és 15 kilométeres körzetében alig lehet szállást kapni, még a családi házak kertjei is "elkeltek" sátorhelynek - tájékoztatta Nagy Szabolcs, a fesztivál sajtófőnöke kedden az MTI-t. Megjegyezte, hogy a Cseri-parkerdőben több ezer sátorhelyet alakítanak ki.

A tereprendezés és a színpadok, sátrak és más kiegészítő létesítmények építése a jövő héten kezdődik, s kialakítanak egy nagy autóparkolót is, ahol legalább 800 kocsi fér majd el - tette hozzá.
A sajtófőnök a programokkal kapcsolatosan azt hangsúlyozta, hogy mindjárt az első napon, június 9-én egy "nagyágyú" zenekar, a '80-as évek egyik legnagyobb rockbandája, az amerikai Twisted Sister lép fel.

Rajtuk kívül kizárólag hazai együttesek zenélnek, így például ott lesz a Pannónia Fesztiválon többek közt az Edda, a Kiscsillag, az Ossian, a 30y, a Subscribe, az Irie Maffia, az Ismerős Arcok, a Belmondo, a Belga, a Magna Cum Laude, a Magashegyi Underground, Hobo és a Csík Zenekar.

A rendezvényre három-, négy- és ötnapos bérletet lehet vásárolni, valamint a hétfői (június 13) úgynevezett bónusznapra külön lehet venni jegyet.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását