2024. április 26. - Ervin

A biztos fogyás titka

Mindent megteszel, hogy lefogyhass? A legtöbb ember szeretne gyorsabban, tartósan, éhezés és lemondás nélkül a megszabadulni a kilóktól. Most megtudhatod, mit kell tenned az igazi eredményekért.
2011. március 15. kedd 10:29 - HírExtra
Miért olyan nehéz fogyni és zsírt égetni?

Igazából annyira nem is nehéz... mindaddig, amíg a következő elv szerint jársz el: kezdés előtt tervezd meg, mit fogsz tenni, vezess naplót mindenről, és maradj 100%-ig következetes!
Ha a kezdés előtt mindent pontosan megtervezel, világosan ott lesz előtted a kívánt cél, mielőtt rálépsz a fogyáshoz vezető útra. Így koncentrálni tudsz majd a szükséges teendőkre.

Ha pontosan vezeted, mit eszel, mennyit edzel, mennyi vizet iszol, stb. felelősséget vállalsz magára. A felelősségteljes hozzáállás rendkívül fontos, hogy az ember motivált legyen, és az is maradjon, anélkül, hogy bárki is ösztönözné (edző, oktató stb.).
Csak 100%-os következetességgel érhető el a 100%-os eredmény. Ha a fogyasztási erőfeszítéseket gyakran szakítod meg és kezded újra, ez rendkívül nehézzé és távlativá teszi a célok elérését.

'Rengeteg fogyókúrát próbáltam már, és egyik sem használt.'

Valamilyen divatos fogyókúrát próbáltál ki (szénhidrát-, zsírszegény, 90 napos, szétválasztó stb.)? Ha ezek közül a fogyókúratípusok közül vágtál bele valamelyikbe, akkor nem csak a tényleges súlycsökkenés elérését tartod megerőltetőnek … hanem azt is, hogy ne szedj fel még többet!

Mi ennek az oka?


Ez azzal függ össze, hogy a fogyókúradivatok elsősorban természetellenes fogyasztási elvek mentén szerveződnek, mint pl. a kalóriabevitel jelentős csökkentése, vagy fontos tápanyagok korlátozása. Ha a kalória / tápanyag bevitelt korlátozod, az anyagcsere szükségképpen lelassul. Ennek következtében a test ZSÍRT RAKTÁROZ el, ill. a lefogyott mennyiségnél többet hízol vissza!

Tehát akkor mi a leghatásosabb módja a gyors fogyásnak?

A gyors és tartós eredmények elérésének módja az anyagcsere felgyorsítása, és mindezt a megfelelő táplálkozás mellett!

Ha az anyagcsere sebességét a legtermészetesebb étkezéssel felgyorsítod, a belső zsírégető mechanizmus (az anyagcsere) maximumon fog járni, ami később is megmarad.

Sokféleképpen lehet étrenddel felgyorsítani az anyagcsere folyamatokat, pl. kisebb adagok gyakrabban történő bevitelével, vagy fűszerezéssel. Ezen kívül a napi legalább egy csésze zöld tea elfogyasztását, az anyagcsere gyorsításának támogatásához.

Mivel gyorsíthatod fel az anyagcserét és így a fogyást is?

1. Soha ne hagyjd ki a reggelit! Ha teheted fogyassz valamilyen teljeskiörlésű pelyhet joghurttal.
2. Részesítsd előnyben a teljeskiörlésű gabonából készült kenyeret és péksüteményeket.
3. Két étkezés között mindig fogyassz el valamilyen zöldséget vagy gyümölcsöt: a citrus féléket részesítsd előnyben.
4. Fogyassz el legalább napi egy csésze zöld teát, amely bámulatos zsírégető és emésztés serkentő.
5. Ne hanyagold el a tested. A legfontosabb a rendszeres mozgás!
Forrás: NőiTeázó
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását