2024. május 5. - Györgyi

Tarlós Zsukovval csevegett

Tarlós István főpolgármester rövid megbeszélést folytatott Alaxander Zsukov orosz miniszterelnök-helyettessel a kedden nyíló nemzetközi ingatlankiállításon Cannes-ban.
2011. március 8. kedd 20:59 - HírExtra
Budapest főpolgármestere a MIPIM Budapest-standján fogadta Alaxander Zsukovot. A főpolgármester délután nemzetközi sajtótájékoztatón mutatta be a Duna Főutca Programot.

A franciaországi Cannes-ban megrendezett MIPIM megalapítása óta a világ legnagyobb ingatlan szakkiállításává nőtte ki magát, amely több mint 81 ország vásárlóit, kutatóit, befektetőit, ingatlanfejlesztőit, városvezetéseit, pénzügyi intézeteit vonzza évről-évre. Tavaly több mint 1700 kiállító és több mint 18.000 látogató vett részt a fórumon, köztük vezető politikusok. A rendezvényre a világ minden tájáról érkeznek kiállítók, látogatók, akik keresik a befektetési lehetőségeket, informálódnak a világban zajló trendekről, piaci fejleményekről.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását