2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Hamarosan Ringo is nálunk zenél

Sir Paul McCartney már tiszteletét tette Magyarországon, a nyáron pedig egy újabb legendás Beatles-tag, Ringo Starr látogat hazánkba.
2011. március 5. szombat 11:53 - HírExtra
A banda feloszlása után a dobos szintén szólóban folytatta, hangszeresként és énekes-dalszerzőként változó sikerrel, de fáradhatatlanul zenél azóta is. A hetvenéves Ringo a Beatles legnagyobb slágereivel és saját dalaival készül a június 28-i budapesti koncertre, amelynek a sportaréna lesz a helyszíne.

A veterán muzsikus már régen nem a gázsiért lép fel, rajongói is örömzenélésre számíthatnak.

– Fantasztikus érzés ma is járni a világot, tudni, hogy az emberek még mindig szeretnek, velünk éneklik a Beatles-dalokat, sőt, a szólószámaimat is – nyilatkozta nemrégiben Starr, aki körül gyakran cserélődtek a zenekari tagok, most a tizenkettedik felállással járja a világot.

A Rick Derringer, Richard Page, Wally Palmar, Edgar Winter, Gary Wright, Gregg Bissonette alkotta csapat egyébként nem kizárólag Starr köré épül, a többi tag volt zenekarának dalait is előadják a koncerteken.

A kritikusok szerint Ringo sikerének titka, hogy mindig megtalálja az egyensúlyt a régi idők Beatles-számai és az azutáni korszakok dalai között: mindenki megkapja a koncerteken, amire vágyik. A világ leghíresebb dobosa ezért döntött úgy, hogy az elsöprő sikerű amerikai turné után idén Európát is bejárja.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását