2024. március 29. - Auguszta

Elmarad a Debrecen és a Szolnok mérkőzése

A pályák alkalmatlansága miatt a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottsága hozzájárult ahhoz, hogy elhalasszák a Monicomp Liga hétvégi, 17. fordulójából a szombati DVSC-TEVA - Paksi FC, valamint Szolnoki MÁV FC-Lombard Pápa találkozókat.
2011. február 26. szombat 08:23 - HírExtra
A hajdúságiak honlapja pénteken arról számolt be, hogy a havazás mellett a nagy hideg is komoly gondot jelent, mivel a pálya talaja balesetveszélyessé, beton keménnyé vált. A szolnokiak internetes oldala szerint péntek reggelre 10-12 centiméteres hóréteg borította a stadion gyepszőnyegét.

Az mlsz.hu alapján a versenybizottság jövő csütörtöki ülésén dönt a két találkozó új időpontjáról.

A Sport TV péntek délutáni tájékoztatása szerint a tervezettnél egy órával korábban, 15 órakor kezdődik szombaton az MTK Budapest - Budapest Honvéd mérkőzés. A változtatás oka az, hogy a tévé eredetileg a 15 órára kiírt debreceni mérkőzést közvetítette volna, az azonban az elmarad, így az utóbb választott összecsapás kezdődik 15 órakor.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását