2024. június 14. - Vazul

Dzsudzsák betalált

Dzsudzsák Balázs gólt szerzett, valamint gólpasszt adott, csapata, a PSV Eindhoven pedig hazai környezetben 3-1-re legyőzte a Lille együttesét, így 5-3-as összesítéssel bejutott a legjobb 16 közé a labdarúgó Európa Ligában.
2011. február 24. csütörtök 22:09 - HírExtra
A csütörtöki összecsapáson a válogatott szélsője a kezdőcsapatban kapott lehetőséget. A francia listavezető az első félidőben Frau góljával megszerezte a vezetést, a fordulást követően azonban Dzsudzsák egy rendkívül okos szabadrúgásgóllal egyenlített, majd Lens már a holland éllovast juttatta előnyhöz. A franciák ekkor már emberhátrányban játszottak, a végeredményt pedig Marcelo állította be, aki Dzsudzsák beadását fejelte a kapuba.

Az FC Liverpool Dirk Kuyt hajrában szerzett góljával jutott tovább a Sparta Praha ellenében, Gulácsi Péter, a Vörösök magyar kapusa a kispadon ült.

Európa Liga, a legjobb 32 között, visszavágó:

PSV Eindhoven (holland)-Lille (francia) 3-1 (0-1) gól: Dzsudzsák (55.), Lens (67.), Marcelo (73.), illetve Frau (22.) kiállítva: Frau (62.)

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását