2024. április 29. - Péter

Kapitányt keres az angoloknak

Arsene Wenger, a londoni Arsenal francia menedzsere fog segíteni az Angol Labdarúgó Szövetségnek (FA) az új szövetségi kapitány megtalálásában - erősítette meg péntek este a szövetség elnöke. Wenger pénteken adott nyilatkozatában gyorsan kizárta magát a l
2007. november 24. szombat 14:24 - Hírextra

Brian Barwick, az FA elnöke péntek este elmondta: nagyon megörült a felajánlásnak és amint visszatér Durbanból kezdeményezni fog egy megbeszélést a francia menedzserrel a lehetőségek megvitatására.

Az angol foci első embere jelenleg a dél-afrikai városban tartózkodik, ahol vasárnap sorsolják a 2010-es vilábajnokság selejtezőcsoportjait.

Az FA csütörtökön menesztette Steve McLaren szövetségi kapitányt, miután Anglia hazai pályán 3-2-re kikapott Horvátországtól és így nem jutott ki a jövő évi Európa-bajnokságra.

A közvélemény a csúfos kudarc után leginkább egy külföldi edzőt szeretne látni a háromoroszlánosok élén. A fogadóirodák a portugál Jose Mourinho, az észak-ír Martin O'Neill és az olasz Fabio Capello érkezését valószínűsítik.

Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását