2024. május 5. - Györgyi

Magyar gasztronómia Tallinban

Az észtországi magyar nagykövetség kezdeményezésére hazánk gasztronómiáját és borait felvonultató egy hónapos fesztivál kezdődött az észt fővárosban, a népszerű négycsillagos Meriton Grand Hotel éttermeiben és kávézójában.
2011. február 16. szerda 07:44 - HírExtra
A Magyar Turizmus Zrt., a Malév és a magyar bor- és pezsgő importőrök támogatásával létrejött fesztivál ünnepélyes nyitófogadására és díszvacsorájára február 11-én este került sor.

Vigh József tallini magyar nagykövet megnyitóját követően a magyar konyha és borok seregszemléje következett, vendégszakácsok közreműködésével. A rendezvényt népzenei- és operettbemutató kísérte, Zsadon Andrea és Szolnoki Tibor, az Operett színház szólistáinak felléptével.

A telt házas eseményen 120 meghívott vendég vett részt, az észt politikai élet, diplomácia és gazdaság vezetői mellett a turisztikai szakma képviselői, az MT Zrt. és a Malév Helsinki képviseletének legfontosabb partnerei, akiket a helyszínen Székely György MT Zrt. Észak-európai külképviseletének vezetője és Annika Eerola a Malév Helsinki képviseletének vezetője fogadott.

Egy hónapon át a magyar étlap mellett, a Meriton Grand Hotel előcsarnokában és folyosóin az
MT Zrt. plakátjai, a monitorokon pedig az MT Zrt. filmjei láthatóak a baltikumi üzleti világ népszerű szállodájában.

Forrás: OBJEKTÍV Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását