2024. május 4. - Mónika, Flórián

Celebmentes esküvőt tervez a trónörökös

Jórészt celebmentes esküvőt tervez Vilmos brit trónörökös és menyasszonya. Vilmos és Kate - valamint a menyegző szervezésével megbízott udvari stáb - már lázasan dolgozik a vendéglista összeállításán.
2011. február 2. szerda 18:40 - HírExtra
A névsorról egyelőre semmi hivatalosat nem lehet tudni, ám a The Sun - a legnagyobb példányszámú brit bulvárlap - úgy értesült, hogy sok olyan hírességnek, aki meghívóban reménykedik, csalódnia kell majd. A lap szerdai beszámolója szerint a korábbi híresztelésekkel ellentétben nem lesz jelen például Sir Paul McCartney, jóllehet a Beatles 68 esztendős, de máig aktív egykori gitárosáról és dalszerzőjéről az terjedt el, hogy még kisebb koncertet is ad az esküvőt követő gálán.

A The Sun udvari bennfentesei szerint az alig néhány szerencsés meghívott celeb között lesz valószínűleg Sir Elton John, a brit pop-rock 64 éves szupersztárja és David Beckham, a nem kevésbé világhírű angol focista; ők egyaránt jó barátságban vannak Vilmos trónörökössel.

A vendégsereg várható névsoráról azonban egyelőre meglehetősen ellentmondásosak a brit sajtó értesülései.

A Daily Mirror alig néhány napja - magát a zenészt idézve - még azt közölte, hogy Sir Elton John nem számít esküvői meghívóra, annak ellenére sem, hogy Vilmos néhai édesanyjával, Diana hercegnővel bizalmas baráti viszonyban volt.

Vilmos és menyasszonya a The Sun szerdai beszámolója szerint kétezer nevet tartalmazó listát állított össze, és közülük választják majd ki azokat, akiknek szerintük ott a helyük a nagy eseményen.

A lordkamarási hivatal - vagyis az uralkodói háztartás stábfőnökének irodája - további háromezer nevet írt össze; ezen a listán főleg politikusok és más közéleti személyiségek, valamint külföldi előkelőségek szerepelnek.

A herceg és polgári származású kedvese, Kate Middleton eljegyzését tavaly novemberben jelentették be, az esküvő április 29-én lesz a londoni Westminster apátságban, az angol-brit monarchia ősi koronázótemplomában.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását