2024. április 24. - György

"Rendkívüli nő" - odavannak a szexi színésznőért

Rendkívüli nőnek tartja Monica Belluccit Robert De Niro; az Oscar-díjas filmszínész annak kapcsán beszélt olasz kolléganőjéről, hogy először szerepelnek együtt a filmvásznon.
2011. február 1. kedd 19:59 - HírExtra
A maga is olasz származású De Niro és Bellucci közös filmje, a Manuele d'amore 3 (A szerelem kézikönyve 3) februárban kerül az olasz mozikba. Giovanni Veronesi nagy sikerű olasz vígjátéksorozatának újabb epizódjában De Niro elvált amerikai tanárt alakít, aki szívműtéte után Toszkánában telepedik le és beleszeret egy házmester lányába.

"Monica Bellucci miatt vállaltam szerepet ebben a filmben. Karizmatikus és rendkívüli nő: bizonyos jeleneteket el sem tudtam volna képzelni más partnerrel" - nyilatkozta a 67 éves De Niro a Corriere della Sera magazinjában, a Settében.

"De Niro csodálatos. Amikor az ember a vásznon nézi, elfelejti, hogy sztár, és csak a színészt látja benne" - adta vissza a bókot Bellucci a magazin hasábjain.

A két színész egész vásznat betöltő csókja a film trailerében már a YouTube-on is hódít.

A több történetből álló A szerelem kézikönyve-filmek hamarosan megjelenő harmadik epizódjában többek között a Polip című sorozatban Cattani felügyelőt alakító Michele Placido is szerepel.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását