2024. május 17. - Paszkál

Ciao Juve!

Az AS Roma bejutott a labdarúgó Olasz Kupa elődöntőjébe, miután csütörtök este Torinóban győzte le 2-0-ra a Juventus együttesét.
2011. január 28. péntek 09:08 - HírExtra
A csapatok nem estek egymásnak, a meccs elején lassan csordogált a játék, mindkét gárda az óvatosságot tartotta szem előtt. Az első helyzetek a Roma előtt alakultak ki, előbb Burdisso fejese okozott veszélyt, majd Vucinic lövése lepte meg Sotari kapust, de a Juvénak ismét szerencséje volt. A torinóiak a 28. percben veszélyeztettek először, egy Del Piero-lövést kellett szögletre tornáznia Julio Sergiónak. A szünetig más izgalom nem történt, és a fordulás után is meglehetősen eseménytelen volt a játék.

A 63. percben Kraszics lövése okozott veszélyt, majd két perccel később óriási góllal szerzett vezetést a Roma: Vucinic a bal szélről cselezte be magát a 16-oson belülre, majd védhetetlenül bombázott a bal sarokba. Nem sokkal később Mexes fejesét védte bravúrral Storari. A Juventus hiába erőlködött, képtelen volt komoly gólveszélyt kialakítani, a 91. percben pedig végképp eldőlt a továbbjutás, De Rossi remek labdája Taddeit találta a 16-oson belül, aki akrobatikus mozdulattal 14 méterről lőtt látványos gólt.

A Roma 2-0-ás győzelmével bejutott az elődöntőbe, ahol az Inter lesz az ellenfele. A másik ágon a Palermo és a Milan küzd meg a fináléba jutásért.

Juventus-Roma 0-2
G.: Vucinic 65., Taddei 91.
Forrás: samsungsport
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását