2024. május 16. - Mózes, Botond

Indul az orvosi online szolgáltatás

Január közepén új orvos időpont előjegyzési on-line szolgáltatást indított az ACT Line társaság az egészségügyi piacon. Az amerikai mintára megalakult Foglaljorvos.hu .
2011. január 26. szerda 16:47 - HírExtra
A weboldalon, a szálloda-foglaló rendszereken már megismert módon, egyszerűen és gyorsan jelentkezhetünk be magán orvosi rendelésekre, egyelőre Budapesten, hamarosan azonban már országosan is.

A weboldal tematikus bontásban segít a tájékozódásban, a gyors időpont foglalásban és
módosításban nem csak rendelési időn belül. A regisztrált magánorvosok, magánrendelők
szolgáltatásait értékelni is lehet az oldalon, így segítve az orvost keresőket a
döntésben.

A több díjat is magáénak tudható szolgáltatás Amerikában indult 2007-ben ZocDoc elnevezéssel. Sikerét jelzi, hogy az Amazon alapítója, Jeff Bezos is lehetőséget látott e területben, s befektetőként támogatta a tevékenység kiszélesítését országszerte, így a vállalkozás dinamikusan fejlődik azóta is.

Az oldalon keresztül havonta 150.000 időpontfoglalást végeznek a páciensek.

A hazai szolgáltatást 3 fiatal alapította marketinges és értékesítési háttérrel: ,,Szinte mindent lehet már online intézni.

Nagyon zavart bennünket, hogy nyitott irodában, munkaidőben, kollégák előtt kellett orvosi ügyeinket telefonon intézni, így merült fel a gondolat, milyen jó lenne, ha ez is olyan egyszerűen és gyorsan működne, mint egy repülőjegy, vagy szállodai szobafoglalás. Így találtunk rá a külföldi példákra és azt gondoltuk, ez itthon is sikeresen működhetne.

Az ötletben később egy online befektetésekkel foglalkozó csoport is fantáziát látott, így indulhatott el a Foglaljorvost.hu oldal a napokban. Bízunk benne, hogy itthon is hasonlóan sikeres szolgáltatást hozunk létre!"- fűzte hozzá Straub Fanni, az ACT Line Kft. marketing vezetője.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását