2024. május 20. - Bernát, Felícia

Feladta magát

Önként jelent meg a rendőrségen az a férfi, aki állítása szerint elkövette az 1995. december 1-én, Pécs határában történt gyilkosságot. A 37 éves gyanúsított egy női taxisofőr életét ontotta ki különös kegyetlenséggel.
2011. január 26. szerda 20:46 - HírExtra
A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói tavaly vették elő a 16 évvel ezelőtti, eddig megoldatlan gyilkosság aktáit. Az ügyben több nyomozati cselekményt hajtottak végre. Szerdán önként, ügyvédjével együtt jelent meg a rendőrségen egy férfi, aki azt állította, ő követte el a gyilkosságot.

A magát feladó gyanúsított kihallgatása délelőtt 10 órakor kezdődött egy igazságügyi pszichológus jelenlétében. A még a délutáni órákban is zajló kihallgatáson a nyomozói kérdések arra irányulnak, hogy kiderüljön, valóban a férfi követte el a brutális gyilkosságot.

A kihallgató nyomozó olyan részleteket próbál megtudni a gyanúsítottól, melyeket csak ő és az ügyben beavatott néhány nyomozó ismerhet.

A kihallgatást videóra veszik, hogy később is elemezhessék az elhangzottakat, s minél részletgazdagabb vallomást tudjanak beszerezni. Az ügyben eddig begyűjtött adatokat és a kihallgatás eredményeit összevetik, hogy teljes egészében felderített legyen az ügy
tényállása.

A gyanú szerint a férfi 1995. december 1-én Pécs határában, több késszúrással végzett egy fiatal taxisnővel, aki a kórházban belehalt sérüléseibe. Az ügyben különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt folyik a nyomozás.
Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását