2024. április 27. - Zita

Az X-Faktoros fiúk jeget avattak

Takács Nikolas, Király L. Norbi és Vastag Tamás közreműködésével felavatták a Corvin jégpályát. Két sziluett között kaptuk el Norbit, akit arról faggattunk, hogy milyen álmai vannak még a tehetségkutatón elért sikerek után.
2011. január 22. szombat 12:57 - Kancsár Edina
A Corvin Bevásárlóközpont ingyenes műjégpályája január 20-án nyitotta meg kapuit. Mostantól a hét minden napján 10 és 22 óra között várja a látogatókat. A sportolási lehetőség azok számára is elérhető, akik nem rendelkeznek korcsolyával, ugyanis kedvezményesen lehet bérelni a helyszínen.

A megnyitó alkalmából az X-faktoros fiúk: Norbi és Tomi is jégkorit húztak, hogy az énektudáson kívül, korcsolyatudásukat is bizonyítsák. Míg Nikolas jobbnak látta, ha biztos talajon marad, addig Norbi otthonosan siklott a jégen. A mosolygós énekessel beszélgettünk is a jövőképéről, illetve a jelen elfoglaltságairól.



Értesüléseim szerint elkezdtetek dolgozni az első saját albumodon. Hogy áll a lemez?

Egyelőre még csak egy számon dolgozunk, de azzal jól állunk. (nevet) A zeneszerző már megírta a dalt, én pedig dolgozom a szövegén. Már a felével el is készültem, azonban időhiány miatt még nem tudtam befejezni.

De igyekszem, mert szeretném ha minél hamarabb elkészülne legalább ez az egy szám. Szeretném, hogy a rádiók is játsszák majd… Éppen ezért, keményen dolgozunk, hogy ez a dal alkalmas legyen erre, vagyis mindenkinek tetsszen.

Említetted, hogy időhiány miatt nem fejezted még be a szövegírást. Hogy bírod ezt a pörgést?

Nagyon jól, élvezem. Tényleg sok elfoglaltságom van, de nem bánom. Sőt, abban bízom, hogy ez hosszútávon is megmarad.

Milyen tapasztalataid vannak a műsor vége óta a fellépéseken?

Mindig meg van hirdetve, hogy fellépünk valahol, ezért nyilván azok jönnek el ezekre a rendezvényekre, akik kedvelnek bennünket. Ennek köszönhetően negatív tapasztalataim, vagy különleges eseteim eddig még nem voltak.



Sokan ki szoktak látogatni a fellépéseidre?

Ez változó, a helyszín méretétől is függ: ha például falura megyek, oda kevesebben, míg egy városba többen is eljönnek.

Már az X-Faktorban való szereplés is egy beteljesült álom, de kíváncsi lennék, hogy milyen álmokat dédelgetsz még?

A következő álmom, hogy megjelenjen a saját albumom. Szeretném, ha az olyan lenne, ami a rajongóknak és nekem is teljesen megfelel. Nem utolsó sorban pedig azt remélem, hogy nem fogok eltűnni egy év múlva.

Corvin Jég
A korcsolyapálya egy 200 négyzetméteres mobil modell. Egyedülálló, környezetbarát technológiával készült. Érdekessége még, hogy mindössze egy nap szükséges az előállításához. A speciális technikának köszönhetően, még pluszokban is biztonságosan üzemel majd a jég.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását