2024. április 19. - Emma

Király L. Norbi becsajozott

Az X-Faktor dobogósa párra talált, azonban egyelőre még óvatosan fogalmaz kapcsolatáról. A műsornak köszönhetően a kezdetben félős fiúnak óriási rajongótábora lett, így ha akarna, kedvére válogathatna a nők között.
2011. január 3. hétfő 10:58 - HírExtra
Nagyot fordult a világ az X-Faktor énekesével, Norbival. Igazi szívtipró lett, aki rocksztárokat meghazudtolóan csavarja el rajongói fejét. A sikeres műsor óta, Norbi csípőmozgásától nők ezrei ájulnak el, amire jó példa a ValóVilág 4 Anikója is. A fekete szépség szinte elalélt, miután Norbi egy laza mozdulattal szájon csókolta őt. Vastag Tamással jártak a villában a napokban, hogy jelenlétükkel emeljék az est fényét. Ám a romantikus jelenet ellenére az énekes bevallotta, hogy senkinek sincs esélye nála, mert a szíve már foglalt.

„Két hónapja ismerkedtem meg a kedvesemmel, még alakulóban van a kapcsolatunk, nem szeretnék semmit elkiabálni. Szép lány, huszonegy éves, egyetemista. Persze tudta, hogy az X-Faktorban szerepelek, de nem rajongóként közeledett hozzám, neki nem a tévés pasi, hanem az az egyszerű srác tetszett, aki legbelül vagyok” – mesélte Király L. Norbi. A srác azt is elmondta, hogy nem könnyű ismerkednie, mióta híres lett, hiszen sok nő érdekből közeledik hozzá.

„Mindig is a nő szemét néztem, s abból kiolvastam, hogy mit akar tőlem. A párom szeme tisztán csillogott. Nagyon egyszerű, minden megjátszástól mentes teremtés, aki ráadásul türelmes és megértő is. Elfogadja, hogy fellépésről fellépésre rohanok, nem tudok mindig vele lenni. Nekem nagyon fontos, hogy a társam mellettem álljon. Még csak huszonegy éves vagyok, nem lehet tudni, mit hoz az élet, de szeretném, ha ez a kapcsolat sikerülne, s hosszú távon működne. Szükségem van egy szerelmes társra, akihez jó hazamenni” – tette hozzá Norbi.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását