2024. április 29. - Péter

Mobil hamisítót irodát számoltak fel

Mozgó hamisító irodát számoltak fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai kedden, amikor jövedéki ellenőrzést tartottak Lajosmizsén, egy gazdasági társaság telephelyén.
2011. január 19. szerda 14:40 - HírExtra
Az éttermet és parkolót üzemeltető cég telephelyén egy lakókocsit fedeztek fel a pénzügyőrök a jövedéki ellenőrzés során. Az átvizsgálás folyamán a lakókocsiban egy komplett hamisító irodát fedeztek fel.

Több száz hamis okmányt foglaltak le, köztük kitöltetlen, nyugat-európai városokban
használatos parkoló szelvényeket, benzinkútnál használt, névvel ellátott pénztárszalagokat, kitöltetlen útdíj megfizetési szelvényeket. A számítógép merevlemezéről előkerültek a dokumentum minták is.

A hamis okmányok alkalmasnak minősültek a hatóságok felé történő igazolásra, valamint a gazdálkodók felé történő költségek elszámolására. A pénzügyőrök lefoglalták az okmányokat és a gyártáshoz szükséges gépeket, a tulajdonossal szemben közokirat hamisítás gyanújával eljárást indított a rendőrség.
Forrás: Havaria
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását