2024. március 29. - Auguszta

Fantasztikus mezőny a budapesti versenyen

A német koed válogatott, Ausztria, Szlovénia és Szlovákia legjobb csapata, és Nagy-Britannia büszkeségei is Budapestre látogatnak január 22-23-án, hogy megmérkőzzenek a Bubblepest elnevezésű nemzetközi frizbi versenyen.
2011. január 18. kedd 07:44 - HírExtra
Január harmadik hétvégéjén egy különleges sport, az ultimate frizbi szerelmesei népesítik be a Vasas SC Fáy utcai Sporttelepét. Hasonló körülmények között (fedett műfüves nagypálya) még soha nem rendeztek hazánkban frizbi tornát. A verseny másik érdekessége, hogy ilyen neves csapatok, mint a német koed válogatott, a svájci és német sztárjátékosokból álló The Streisands vagy az angol Jeremy Codhand nevű klub, sosem jártak Magyarországon.

Az ellenfelek nem ismeretlenek a nevezett magyar kluboknak, de a hazai pálya előnyeit végre
először a mieink élvezhetik.

A frizbi hazánkban két évtizede van jelen, négy ága ismert. Ezek közül az ultimate frizbi az egyik legfiatalabb csapatsport Magyarországon. Két hétfős csapat küzd egymással egy futball pálya nagyságú területen, céljuk a korong eljuttatása a pálya végében kijelölt téglalap alakú zónába. Az nyer, akinek az ellenfél védekezőjátéka ellenére ez többször sikerül.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását