2024. március 28. - Gedeon, Johanna

A villalakók piszkos kis titkai

A Való Világ 4 szereplőgárdájának nagy része már nem "médiaszűz", aki mégis az, annak olyan botrányos az előélete, aminek nem lehetne képernyőn a helye. Összeszedtük a villalakók nyilvános és még ismeretlen titkait.
2011. január 9. vasárnap 13:12 - Kancsár Edina
Olivér

A Villalakók alfahímjéről egyre több információ lát napvilágot. A mai napig fut a tévében az a reklámkampány, amiben Oli balerinaként randalírozik egy fiatal lány szobájában. De van más is. Simor Olivér elsősorban nem innen ismerős… Még 2006-ban a hazai élet jelentős rockzenei díjátadójának volt a házigazdája, miközben még a Viva MegaWatt című műsorát is vezette. Ismét egy érdekesség: akkoriban Lilu a munkatársa volt, tehát jól ismerik egymást, mégsem látszott ennek legkisebb jele sem rajtuk a beszavazóshowban. Vajon miért?



Gigi


Gigiről nemrég derült ki, hogy az erotikus bizniszben utazott... Annak is a durvább fajtájában, ugyanis a leszbikus jelenetekben egy harisnyával fojtogatja szereplőtársát. A Blikk értesülései szerint a fiatal villalakó erőszakos tartalmú videóhoz és jó pár fényképhez adta már az arcát. Az egyik kisfilm végén például, a lányok késsel szurkálják egymást, majd saját testükbe is beledöfik a pengét. De van még vaj a füle mögött, ugyanis az Erotikus Expóknak is ismert arca volt, melyhez pikáns történet is fűződik:

Fotó: Blikk

2007-ben igencsak merész show-t adott elő az Erotika Parádén a bevállalós lány, Győző ekkor ismerte meg Gigit. Senki előtt nem titkolta, milyen nagy hatással van rá a lány, így már ott a helyszínen is büszkén mutogatta a tévéknek. „Később számos újságban, tévéműsorban is nyilatkozott róla és az új kapcsolataként, szeretőjeként tüntette fel őt, sőt szerelmes is volt belé” – mondta a Borsnak a showman egyik akkori munkatársa. Győzikéék házassága éppen 2007-ben volt válságban, valószínűleg épp a fiatal lány miatt. Hmmm… Érdekes. Azt már mondanunk sem kell, hogy a BeleValó műsorban semmi jelét nem mutatta az egykori kötődésnek a showman.

Béci

Gigi testvérét, Bécit is láthattuk már képernyőn. Például az RTL Klub leánycsatornájának, a Cool TV-nek egyik műsorában, ahol Young-G néven futó rapperként szerepelt. Úgy látszik Majka sikerein felbuzdulva, Béci is a Való Világ segítségével akar igazi ismertséget szerezni… A Young-G nevű rappert feltehetőleg nem sokan ismerik, pedig a valóságshow előtt nem sokkal kezdett egyre felkapottabb médiacelebbé válni. A „rapper”-nek több klipje is megtalálható, ebből az egyikben „ártatlan” kishúga is szerepel.



Éva


Sokak számára ismerős lehetett a lány, hiszen három évvel ezelőtt szerepelt a Viasat valóságshowjában, a Bár 2.0-ban. Állítása szerint azért jelentkezett a Való Világba, hogy kipróbálhassa magát a médiában, amire már régóta vágyik, mert eddig “zárt falak mögé ütközött" a próbálkozásaival. Ilyen próbálkozás lehetett 2008-ban a Bár 2.0 című valóságshow is. Egy biztos: Éva mindenáron celeb akar lenni. Ezt bizonyítja a napokban tett kijelentése is, miszerint három hétig dolgozott Havas Henrik asszisztenseként.



Elmesélései alapján, ez idő alatt Havas Henrik többször is megkérte, legyen a barátnője. A Story magazin megkérdezte az épp Tunéziában nyaraló Havas Henriket, aki csak annyit mondott: “baromság az egész”. És ha ez nem lenne elég, Éva még egy lapáttal rátett egy következő vallomásával: azt állítja 2007 és 2008 között viszonya volt Talmácsi Gáborral. Viszonyuknak a motorozás vetett véget, ezért Éva kidobta Talmácsit. 2008 nyár elején, a motoros a volt modellel, Iszak Eszterrel járt, akivel többször is látták együtt. Évával egyszer sem...

Jerzy


Fotó: Blikk

A villa egyik „szépfiújáról” is meglepő képek láttak napvilágot. A Blikkben leközölt fotókon Jerzy álló szerszámmal látható, mely egy melegnek szóló portálról származik. A chippendale fiú barátja szerint Jerzy nem meleg. Állítása szerint a képek azért keletkeztek, mert néhány évvel ezelőtt Jerzy nagy gondban volt anyagilag és elvállalt egy fotósorozatot. Tudta, hogy egy melegportálra fogják kitenni, ennek ellenére a táncos elfogadta a feltételeket, mert kellett neki a pénz.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

niemand
2011. január 9. 16:56
Piszkos véglényeknek csak piszkos titkaik lehetnek.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását