2024. április 29. - Péter

Szenvedélyes Fenyő Iván

A színész első ízben járt a Cool stúdiójában, ahol elárulta, a vitorlázásban új szenvedélyre talált. A történet akkor kezdődött, amikor felkérték, induljon a Balatonon évente megrendezett Kékszalag versenyen.
2008. július 2. szerda 19:18 - Hírextra
Iván örömmel igent mondott a megtisztelő meghívásra, ám tekintve, hogy sohasem volt még dolga vitorlással, elhatározta, hogy órákat vesz a tökéletes felkészülés érdekében. Végül úgy alakult, hogy egy hirtelen jött filmszerep miatt nem tud ott lenni a jubileumi, 40. versenyen, de annyira megszerette ezt a számára eddig ismeretlen sportot, hogy a tanulást ezután sem hagyja abba.

- Ha már elkezdtem, be is fejezem. Folytatom a tanulást, ami még hét nap intenzív oktatást jelent – mondta a színész a Cool Star műsorában Zimány Lindának és Leónak.

A színész egyelőre nem tud sokat a vitorlázásról, ám a természet közelsége és a víz teljesen magával ragadta: úgy tervezi, ha megszerzi a vizsgát, még a tengerre is kihajózik.

Ivántól egyáltalán nem állnak messze az extrém sportok, ezt megelőzően foglalkozott már búvárkodással, hegymászással és a jövőben a repülést is szívesen kipróbálná.

A sport szeretete karrierjét is nagyban segíti. A Szabadság, szerelem című nagy sikerű filmben például óriási hasznát vette mozgékony életmódjának, hiszen könnyen megtanult vízilabdázni. A forgatásokat megelőzően két hónap intenzív felkészítésen vett részt színésztársaival, és saját bavállása szerint imádja a játékot.

- A korcsolyázást és a focit nem szeretem igazán, de a többi sportért rajongok – lelkendezett Iván.

De azt is elárulta, hogy nemsokára elkezdődnek a próbák legújabb szerepéhez, egyelőre erre koncentrál. A színház továbbra is jelen van az életében, ám saját bevallása szerint nem szeret a jövővel foglalkozni: az a fontos, ami most van!
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását