2024. április 28. - Valéria

Az okok ismeretlenek

Tűz volt egy melléképületben, amelyről a lángok egy családi ház tetőszerkezetére is átterjedtek kedd délután Besenyszögön - közölte a szolnoki tűzoltóság sajtóügyeletese az MTI-vel.
2010. december 28. kedd 23:16 - HírExtra
Erdélyi Tibor tájékoztatása szerint a 40 négyzetméteres melléképület eddig ismeretlen okból kapott lángra kedd délután. A tűz innen terjedt át a Bercsényi utcában álló családi ház főépületének tetőszerkezetére.

A szolnoki tűzoltóságról három gépkocsival érkezett a segítség a helyszínre, ahol a lánglovagoknak fél óra alatt sikerült elfojtaniuk a tüzet. Személyi sérülés nem történt. A lakók a váratlanul felcsapó lángokat észlelve elhagyták a házat, sőt még egy propán-bután gázpalackot is kivittek az épületből. A tűz keletkezésének előzményeit és a kár értékét még vizsgálják.

Az esetről a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta: a tűzvizsgáló elsődleges jelentése alapján nem bűncselekmény idézte elő a tüzet. Pásztorné Kovács Ágnes hozzátette: a házban hat ember - egy édesanya, három gyermek és két nagyszülő - tartózkodott. Őket saját rokonaik fogadták be erre az éjszakára.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását