2024. május 2. - Zsigmond

Keleten havazni fog

A széllökések mérséklődnek hétfőre, havazásra pedig elsősorban a keleti országrészben, főleg a Mátra környékén lehet majd számítani: az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnapi előrejelzése szerint hétfő késő estig 2-12, de helyenként akár 15 centiméternyi hó is eshet.
2010. december 26. vasárnap 13:59 - HírExtra
Csonka Tamás meteorológus az MTI-nek elmondta, hogy elsősorban a Duna vonalától keletre kell számítani tartósabb havazásra. Hétfőn késő estig jellemzően 2-12, helyenként pedig akár 15 centiméternyi hó eshet, elsősorban Heves megyében, a Mátra térségében. A Dunántúlon, elszórtan eshet hó, 2-3 centiméter.

Budapesten inkább a város keleti részein, külsőbb kerületeiben lehet több hóra számítani, a budai részeken kevesebb esik majd - mondta Csonka Tamás.

A vasárnap még többfelé erős északnyugati szél az esti órákra mérséklődik. Kora délután lehetnek még 60-70 kilométeres széllökések, főként a Dunántúlon és Pest megye nyugati területein, illetve északkeleten is.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet mínusz 4 és 8 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 0 és mínusz 5 fok között alakul.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását