2024. április 18. - Andrea, Ilma

Mit viseljünk télen? Íme pár ajánlat, hölgyeknek

A telet sok nő azért nem szereti, mert ilyenkor a szekrény mélyére kell süllyeszteni a miniszoknyát, topot és a kedvelt nyári ruhákat. Adunk pár tippet, hogyan lehet a zord hidegben is hódítani.
2010. december 19. vasárnap 08:28 - Tamási Ágnes Anna
Csak csinosan és nőiesen!

Az idei év slágere a kötött ruha. Ennél a ruhadarabnál óckodjunk a harsány színektől, mint például a piros, vagy a citromsárga. A kötött holmi bármilyen eseményhez tökéletes választás, amit pár egyszerű ékszerrel akár fel is lehet dobni. A vastag harisnya sem árt a ruhához, de semmiképpen ne világos: vajszínű, vagy fehér darabot válasszunk, mert sajnos hamar koszolódik, főleg a nyirkos, havas időben.


Védjük nyakunkat garbóval!

A hosszú nyakú garbó több szempontból is praktikus, hiszen nemcsak, hogy a nyakat védi, hanem a hosszított fazonja miatt a derekat is melegíti. Viselhető testhezálló nadrághoz, és farmerhez egyaránt.
 






Viseljen bátran derékmelegítőt!

Divatos, és nagyon előnyös kiegészítő a derékmelegítő. Ha éppen a kelleténél rövidebb felsőt húzunk, alá bátran felvehetünk egy deréktakarót, amelyet már többféle színben kaphatunk meg a boltokban.



Hódítson szoknyában!

A szoknya a nő egyik legfontosabb ruhadarabja, amely ilyenkor háttérbe kerül, pediga hidegben is lehet szoknyában hódítani. Vastag harisnyával, és cicanadrággal is tökéletesen mutat.

Magassarkú cipővel még jobban kihangsúlyozza lábait. Randikra mindenképpen ajánlott!




Ami minden korosztálynak jól áll!

A mellény egy olyan fontos ruha, amely soha nem megy ki a divatból. Blúzzal, és akár egy vékonyabb pulóverrel is jól mutat. Rengeteg fazonú és anyagú mellényből válogathatnak kedvükre!

Nemcsak fiataloknak csinos viselet, hanem az idősebb hölgyek számára is megfelelő darab!
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását