2020. szeptember 29. - Mihály

MSZP: a Fidesz nem szavazza meg, amit támogatott

Az MSZP hajdú-bihari vezetői szerint a fideszes képviselők csupán "politikai színjátékot játszottak" az elmúlt években, amikor megyei fejlesztéseket szorgalmaztak, most viszont elutasították a szocialisták hasonló módosító indítványait.
2010. december 2. csütörtök 14:45 - HírExtra
Zsiros Zsolt megyei és Szathmári Károly városi pártelnök csütörtöki debreceni sajtótájékoztatóján emlékeztetett rá, hogy a korábbi ciklusban Debrecen akkor ellenzékben lévő fideszes országgyűlési képviselői számos egyéni indítványt nyújtottak be az aktuális költségvetéshez, helyi fejlesztéseket szorgalmazva.

Ezek most is időszerűek, ezért Oláh Lajos, Hajdú-Bihar szocialista képviselője módosító indítványához kérte a megyei fideszes képviselők támogatását - mondta Zsiros Zsolt.

Hozzátette: meglepő és megdöbbentő, hogy a megyét érintő és eddig általuk is kezdeményezett, támogatott fejlesztési elképzeléseket elutasították, most már "nem annyira fontos" például a berettyóújfalui kórház CT-beszerzése, a püspökladányi tagiskolai, tagóvodai intézmények épületeinek felújítása, Vámospércsen a 48-as számú út rekonstrukciója vagy a debreceni Csokonai Színház rekonstrukciója.

Szathmári Károly kiegészítése szerint az egész fejlesztési csomag mintegy ötmilliárd forintba kerülne, de 100 milliárdból az egész országra kiható helyi fejlesztéseket lehetnek egy év alatt megoldani.

A szocialista politikusok sajnálkozásukat fejezték ki, hogy e fejlesztéseket Hajdú-Bihar megye fideszes képviselői egységesen leszavazták és elutasították.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását