2024. április 27. - Zita

Egy autós fogta el a rablót

Egy autós fogta el azt 38 éves tótkomlósi férfit, aki a gyanú szerint egy idős nőt rabolt ki Szeged belvárosában - közölte a rendőrség.
2010. november 26. péntek 10:15 - HírExtra
A férfi csütörtök délután megtámadta a 76 éves asszonyt, akitől a táskáját akarta megszerezni. A sértett ellenállt, ezért a támadó bántalmazta és ellökte az idős asszonyt, aki súlyos sérüléseket szenvedett - mondta Szenti Szabolcs a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Ezt látta egy férfi, aki autójával haladt a Mérey utcában. Azonnal megállt, kipattant a kocsiból és az elkövető után szaladt. Néhány méterrel később sikerült megragadnia annak ruházatát, a földre rántotta, és ráfeküdt, hogy ott is tartsa. Ennek során a rabló azt tudakolta, hogy mit akar tőle a férfi, mire ő közölte, hogy megvárni vele a rendőröket. Ezt hallva egy járókelő telefonált is a rendőrségre. A belvárosi őrs járőrei szinte azonnal a helyszínre értek, miután annak szomszédságában történt az eset, és előállították a férfit.

A szegedi rendőrkapitányság a 38 éves gyanúsított ellen rablás és súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A rendőrség a férfit őrizetbe vette és kezdeményezi előzetes letartóztatását.

A mentők az idős asszonyt a szegedi Traumatológiai Klinikára szállították - tette hozzá a főhadnagy.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását