2024. április 19. - Emma

Továbbra is életveszélyes az őr állapota

Továbbra is súlyos, életveszélyes annak a biztonsági őrnek az állapota, akit hétfő este pénzszállítás közben lőttek mellkason az egyik debreceni bevásárló központnál - közölte az MTI-vel a debreceni Kenézy Kórház szóvivője.
2008. május 21. szerda 17:27 - Hírextra
Szentgyörgyi János tájékoztatása szerint a férfit többször megműtötték, az állapota stabil, de - sérüléséből adódóan - továbbra is súlyos, életveszélyes.

A biztonsági őrt a kórház intenzív osztályán ápolják. A tervek szerint csütörtökön újabb hasi műtétet hajtanak végre rajta, s akkor távolítják el a lövedéket is a testéből - fűzte hozzá a szóvivő.
Vezendi Jánosné rendőr őrnagy, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: nem csak a bűnügyesek, hanem az összes rendőr részt vesz a nyomozásban, folyamatos az adatgyűjtés, a tanúkutatás.

Eddig még senki nem jelentkezett a nyomravezetői díjért - jegyezte meg a rendőrségi szóvivő, hozzátéve, hogy a rendőrség az áruháztól még nem kapta meg annak a biztonsági kamerának a felvételét, amely vélhetően rögzíthette a történteket.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását