2024. március 29. - Auguszta

Vonattal ütközött az autó

Vonattal ütközött egy autó hétfőn Nyíregyházán, a gépkocsi vezetője meghalt - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.
2010. november 15. hétfő 11:42 - HírExtra
A MÁV Zrt. tájékoztatása szerint a délutáni órákig a Budapest-Záhony vonalon Nyíregyháza és Nyírbogdány között autóbuszok szállítják az utasokat.

Az autó Nyíregyháza-Sóstóhegynél, a Kemecsei úti vasúti átjáróban hajtott a sínekre, és ütközött a vonattal - mondta Fülöp Gergely százados.

A személygépkocsi sofőrje a balesetben olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség újabb tájékoztatása szerint a személygépkocsi vezetője a félsorompót átszakítva hajtott a sínekre. A Záhony felé közlekedő gyorsvonat több száz méteren át tolta a járművet. Az autót a tűzoltók próbálják kiemelni a szerelvény alól.

Még nem lehet tudni, hogy az összeroncsolódott autóban a sofőr egyedül utazott-e - mondta Fülöp Gergely. A MÁV Zrt. az MTI-hez eljuttatott közleményében kiemelte: az autós a jól működő fény- és félsorompó tilos jelzése ellenére hajtott a sínekre. A baleset miatt a Budapest-Záhony vasútvonalon Nyíregyháza és Nyírbogdány között autóbuszok szállítják az utasokat a délutáni órákig, a mentés befejezéséig, ezért a vonatok 30-40 perces késésével kell számolni.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását