2024. április 30. - Katalin, Kitti

Giorgio: Tudok ennél többet is!

A Megasztár múlt heti döntőjében kis híján Giorgionak kellett búcsúznia, azonban a zsűritől kapott még egy esélyt, így Patai Anna számára ért véget a verseny. Giorgioval beszélgettünk, hogy miként élte meg ezt a helyzetet.
2010. november 13. szombat 18:52 - Kancsár Edina
Múlt hétvégén fordult elő először, hogy a kiesők között álltál. Mi járt akkor a fejedben?

Giorgio a jövőről
Ha én egy olyan figura leszek, akit sokan szeretnek, akkor mindenképpen szeretnék albumot kiadni. Van egy zenekarom, akikkel már jó ideje együtt zenélek, tehát velük mindenképpen folytatnám a közös munkát. Attól függően mennyireérek majd rá, a karaokeet is szeretném folytatni, illetve jó lenne koncertezni is a későbbiekben. Mindenképpen szeretnék valamilyen módon a zeneiparnál maradni.
Eleve nem örültem neki, hogy a végére kerültem. Ráadásul éppen Pankával… Nagyon rossz volt. Végül szerencsére továbbjutottam, de nem volt könnyű megbarátkoznom a gondolattal, hogy Panka  „miattam” esett ki.

Szerinted helyesen döntött a zsűri?

A mi szempontunkból nincs jó, vagy rossz döntés. Nyilván mindenki annak örül a legjobban, ha ő jut tovább, hiszen ez egy verseny. Objektíven szerintem senki sem tudja megítélni, mi alapján lehetett volna ezt a legjobban eldönteni.

Annát mennyire viselte meg, hogy kiesett? Gyerekként neki biztos nehezebb feldolgozni a történteket.

Pityergett szegény, de szerintem ez normális. Igazából már a színfalak mögött egymást istápoltuk, mikor még nem tudtuk a végeredményt. Ez egy óriási stresszhelyzet: én nem vagyok sírós típus, de Pankánál már ott eltört a mécses.

Egy-két nap múlva rá fog jönni, óriási dolog, hogy idáig eljutott. Mivel nagyon jóban voltunk, remélem nem haragszik rám, amiért engem juttattak tovább vele szemben…

Szerintem már az is egy hatalmas lehetőség, hogy benne volt a legjobb nyolcban. Csak azt nem tudom, él-e majd ezzel a lehetőséggel, suli meg minden mellett. De ha igen, akkor az egy tök jó dolog és természetesen drukkolok neki.

Eddig úgy tűnt, elég határozott teljesítményt nyújtasz minden döntőn, amit a zsűri is díjazni szokott. Szerinted mégis mi lehet annak az oka, hogy mégsem kaptál elég szavazatot?

Annak nagyon örülök, hogy a zsűritől sok pozitív visszajelzést kapok, azt viszont nem tudom miért nem szavaztak rám annyian a nézők közül. Valószínűleg nincsenek azonos véleményen a zsűrivel. Az is lehet, hogy ennek az új szavazási rendszernek tudható be, hogy a végén nem sikerült elslisszolnom… A fene se tudja. Mindenesetre remélem, ez nem azt jelenti, hogy nekem nincsen rajongótáborom.

Mi a lényege az új szavazási rendszernek?

A három legkevesebb szavazatot gyüjtő versenyző, bekerül a veszélyzónába. Akik nincsenek a veszélyzónában, biztosan továbbjutnak, tehát rájuk már nem lehet szavazni. Az utolsó három versenyzőre viszont újra lehet küldeni az sms-eket. Aki a legtöbb szavazatot kapja, az megmenekül, a maradik két versenyzőből pedig egyet a zsűri még továbbjuttathat.

Az egyik adásban Mester Tamás nagyon meglepődött, amikor kiderült,  van együttesed. Hogy volt ez pontosan és miért lepődött meg?

A szerelmes dalok napján, miután elénekeltem azt a Robbie Williams dalt, azt mondta nekem: tetszett neki a dal, csak az volt a hiba, hogy ő inkább egy zongora mögött vagy egy együttesben tudna elképzelni engem. A nemrég elkészült kisfilmemben kérdeztek erről, hogy mit szólok az együttes ötletéhez. Mire én mondtam: nekem már van. (nevet)

Úgy látszik Mester Tamás nem tudott róla, valószínűleg ezért lepődött meg, de ez egy pozitív meglepetés volt számára. Igazából a zsűritagok nem ismerkednek velünk annyira, nem néznek utána ki-mit csinált korábban, hogy ne alakuljon ki szorosabb kötődés egyikünk felé sem, hiszen úgy nehezebb lenne objektíven véleményezni bennünket.

Mekkora löketet ad a következő szerepléshez, hogy ott álltál a kiesés szélén?

Természetesen motivál, mert tudom, most olyan produkcióval kell előállnom, amire majd azt mondják az embere, hogy „Hűha”. De engem igazából most nem ez hajt… Nemrég mondta Friderikusz Sándor:  Már tök jó, ahogy én megvagyok, mint előadó. A stílus, amit képviselek, nekem nagyon megy. Csak az a kérdés, tudok-e innen még tovább fejlődni.

Tehát most elsősorban azon vagyok, hogy bebizonyítsam tudok ennél többet is. Éppen ezért, a következő döntőre, egy nagyon bevállalós dalt választottam. Be akarom bizonyítani: érdemes volt engem továbbjuttatni! És remélem, nem csak a zsűrit, hanem a nézőket is meg tudom majd győzni.

Lehet tudni, most pénteken milyen típusú dalok lesznek terítéken?

Most filmzenék és musicalek lesznek.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását