2024. április 26. - Ervin

Elképesztő! Gesztesi és Liptai a kamerák előtt szeretkeznek!

Liptai és Gesztesi akkorát fognak keffenteni, hogy leesik a csillár! És mindezt mindenki láthatja! Cenzúrázatlanul csak a TV-ben! Elképesztő!
2009. március 13. péntek 09:46 - HírExtra
„Miközben házassági válságuktól hangos a sajtó, a Jóban Rosszban sorozatban újra egymásra talál Liptai Claudia (valaki mutassa már meg neki, hogyan kell „k” betűt írni – a szerk.) és Gesztesi Károly. A nézők még valódi szexjelenetet is láthatnak majd tőlük. Vagyis a sorozatban épp a valóság ellentétét kell eljátszania a hajdani álompárnak.” Ezt írja a Bors.

Mindjárt háromszorosára ugrik a sorozat nézettsége. Pénzért már megint bármit.

„Mintha mi sem történt volna... Ismerősök és barátok elképedve látják, hogy a válófélben lévő Liptai Claudia és Gesztesi Károly milyen idilli harmóniában dolgozik együtt a Jóban Rosszban forgatásain. Nem kiabálnak egymásra kígyót-békát, inkább nevetgélnek, ölelkeznek, még az öltözőjük is közös.” – így az eredeti cikk.

Ezennel gyártsunk összeesküvés-elméletet és gondoljuk ki azt, hogy ők esetleg csak a címlapért balhéznak, ami ugye nekik nem kevés pénzecskét hoz a házhoz. Hogy legyen mit a kólába aprítani szegénykéimnek, ha már szerepeket játszanak a TV-ben (akinek pedig van szeme a látáshoz még jobban visszasírja a régi nagyokat, Latabárt, Ruttkait, Latonivicsot, Zenthét és a többieket).

„Eközben a hírek arról szólnak, hogy Liptai Claudia az afrikai kalandtúra során félrelépett, családtagjaik pedig nem tudják, mi az igazság kettejük kapcsolatáról, és kitől vár gyermeket Gesztesi második felesége. Ma először lesz látható a Jóban Rosszban sorozatban az egykori álompár. Liptai férfifaló plasztikai sebészt, Gesztesi nős építészt, Vándor Éva férjét alakítja. A Bors úgy tudja, hogy a történet szerint egymásba szeretnek, és hogy a helyzet még pikánsabb legyen, közös ágyjelenetük is lesz.”

Hú.

„Végül összeköltöznek, és Gesztesi karakter elhagyja feleségét, Vándor Évát, akit információink szerint kiírnak a sorozatból. – Nem tudok arról, hogy kiírnak a sorozatból, ennek biztosan az az oka, hogy nekünk színészeknek sem kötnek mindent az orrunkra – mondta el lapunknak Vándor Éva, aki szerint a szerelmi háromszögből még bármi kikerekedhet.”

Orgia? Netán kinyírják egymást? Elköltözik Amerikába? Micsoda tragédia.

„– Nagyon jó, életszagú jelenetek készülnek, rejtelmes, titokzatos helyzetek, amelyekről még nem lehet tudni, hova futnak ki. A történet jelenlegi állása szerint akár még győzhetek is - bizakodott a színésznő, akit arról is kérdeztünk: vajon a Liptai–Gesztesi házaspár kapcsolatának válsága érződött-e a forgatásokon. – Mindketten profik. A profik pedig jól dolgoznak – zárta rövidre Vándor Éva.”

Pontosan azért nézi az ember szívesebben a lelkes amatőröket, mert a profik a Barátok köztben vannak.
Forrás: HírExra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását