2024. április 29. - Péter

Megsértették a magyar határt

A lezárt sorompót áttörve, ittasan hajtott Magyarország területére egy férfi szombaton délután Tompánál.
2010. október 31. vasárnap 13:52 - HírExtra
Nyíkos Tamás tájékoztatása szerint a 43 esztendős szerb állampolgár Lada Samara típusú személygépkocsijával a Kelebiai Határrendészeti Kirendeltség Tompa közúti átkelőjénél, a belépő oldali busz ellenőrzési sávon, a lezárt sorompót áttörve hajtott be Magyarország területére.

Az erősen ittas férfi már a szerb oldalon is megkerülte az ellenőrzést, ám tompai „ámokfutását” követően negyed órán belül elfogták a magyar rendőrök a határ közelében.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Idegenrendészeti Osztálya a tiltott határátlépés miatt 5 év beutazási és tartózkodási tilalom kiszabásával sújtotta és kiutasította a Magyar Köztársaság területéről a szerb állampolgárt. Mindemellett vezetői engedélyét is bevonták a magyar hatóságok és ellene ittas vezetés miatt eljárást indítottak.
 
A Vám-és Pénzügyőrség pedig a határátkelőhely sorompójának megrongálása miatt tett feljelentést a férfi ellen - mondta a főhadnagy.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását