2024. május 12. - Pongrác

Kezdődik az új NBA szezon

Pár órán belül elkezdődik az ötvenötödik NBA szezon, a kosárlabda szerelmeseinek legnagyobb örömére! De vajon ki lesz a győztes?
2010. október 26. kedd 18:26 - HírExtra
A címvédő az immáron tizenhatszoros bajnok, Los Angeles Lakers, akiknek igen nehéz dolga lesz, ha meg akarja tartani dicső titulusát. Főként akkor, ha újat is akar szerezni. Hiába, van egy örökifjonc Kobe Bryantjük, hiába ontja a kosarakat a hispán óriás, Paul Gasol, de még Lamar Odom vagy Derek Fisher játéka is kevésnek bizonyulhat a rendkívül acélos, Miami Heat ellen.

A Miami ugyanis igen megerősödött a nyár folyamán. Nem elég, hogy Dwyane Wade, a hazai szupersztár az alakulat keretét erősíti, sikerült egy LeBron Jamest - a liga talán legjobb játékosát - és Chris Bosht, a kiváló erőcsatárt is a „karámba” csábítani.

A Boston Celtics is beleszólhat a küzdelembe, hiszen Kevin Garnett- Ray Allen-Pau Pierce-Rajon Rondo négyes mellett Shaquille ’O Neal, a már nem éppen ifjonc, de még mindig bivalyerős center is a csapat segítségére van.

De ki lesz a győztes? Nehéz megjósolni, de annyi bizonyos, hogy ma este a Miami Heat, Boston Celtics szuperrangadóval kezdetét veszi az új szezon.


Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását