2024. május 5. - Györgyi

Megaházasság kultúrák között

Férjhez ment A sztárok a fejükre estek bombázója, vagyis Csősz Bogi! Két év után mondta ki az igent török származású kedvesének, Burak Talunak.
2010. október 18. hétfő 11:30 - HírExtra
A ceremóniára Isztambulban, az Ázsiát és Európát összekötő „megapolisz” ázsiai oldalán, a férj családi rezidenciájának kertjében került sor. A szeptember végi esküvő vendégserege semmiképpen nem mondható homogénnek, már-már bábeli zűrzavar jellemezte a beszélgetéseket: angol, magyar és török szavak repkedtek a levegőben, ugyanis a férj részéről török meghívottak, míg Boglárka oldaláról a Romániában élő erdélyi rokonság és a magyarországi barátok utaztak ide a nagy napra.

Bogi egy isztambuli szórakozóhelyen ismerte meg az építési vállalkozót.

– Eddig sohasem éreztem úgy, hogy megértem a házaséletre, de most biztos vagyok benne, hogy ezt szeretném. A párom nemcsak a kedvesem, hanem a legjobb barátom is egyben, teljesen megbízom benne. Pedig nem volt szerelem első látásra, nem egy fizikai vonzalommal kezdődött a kapcsolatunk. A személyisége ragadott magával annyira, hogy ma már nem tudom elképzelni az életemet nélküle – mondta korábban Bogi.

Éljen az ifjú pár!

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását