2024. május 19. - Ivó, Milán

A CNN TOP10 bombázója - képekkel!

A HírExtra rangsorolta a tíz leggyönyörűbb hölgyet akit a CNN-ben láthat a szerencsés földlakó. Vigyázat! Szemet gyönyörködtetés következik!
2009. augusztus 25. kedd 08:29 - HírExtra
A CNN a bolygó legnézettebb hírcsatornája. Ezt egyrészt különféle szakmai okoknak köszönheti, másrészt a csodálatos hölgyeknek, akik miatt érdemes még a leg lehetetlenebb időpontokban is fönnmaradni. Ezek a bombázók beszélhetnek a véres afganisztáni terrorcselekményekről, a zimbabwei AIDS-esek nyomorúságos életéről vagy a rémunalmas gazdasági mutatók néhány százalékpontos elmozdulásáról, bármiről… akkor is szájtátva bámuljuk őket, ha nem mondanak semmit. (Zárójelben a szerkesztőség tagjai által adott összpontszám)

1.Natasha Curry (80 pont)

A lány, aki csak derékig látszik. Nála ez különösen előnyös. Nem csak az arca de gömbölyded formái is igazi kedvenccé teszik. Nem véletlen, hogy szerkesztőségünk őt jutatta a dobogó tetejére. Natasha huncut szemei 2008 decemberétől bűvölik a sípláda előtt ülőket. Azóta a CNN Atlantai központjából csábít.

2. Betty Nguyen (73 pont)

Csodagyönyör Betty a CNN hétvégi műsorában a „CNN Newsroom”-ban tűnik fel, elhomályosítva a képernyő többi részét. Az amerikai apuka és vietnámi anyuka szerelméből született szépség, mint tudósítóként beutazta az egész világot: Sierra Leonéből a választásokat, Zimbabwéből a gazdasági és politikai válságot hozta közel a nézőkhöz, de Katrina hurrikán 2005-ös tombolásat is ő mutatta be Houstonból.

3. Kareen Wynter (68 pont)

A feketepárduc sajnos a CNN egyik legtávolabbi stúdiójában dolgozik, Los Angelesben. Széles látókörű hölgy, akinek a szakma a kisujjában van. Ő tudósított II. János Pál pápa haláláról, de számtalan breaking news (rendkívüi hír) beszámolója is az ő nevéhez köthető.
68

4. Manisha Tank (64 pont)

A CNN egyik legkülönlegesebb arcú bemondónője. Manisha kisasszony ezért leginkább az egzotikumokat különösen kedvelők számár nyújthat feledhetetlen élményeket… a gazdaság világában. A hírcsatorna gazdasági híreiben láthatjuk.

5. Kate Bolduan
(63 pont)

A szőkéket kedvelők számára is van egy kellemes hölgyemény. Kate ráadásul nemcsak szépségével, de búgó hangjával is hódit. A bájos mosolyú hölgy a washingtoni központból tájékozatja a nézőket a világ eseményeiről.

6. Anjali Rao
(62 pont)

Gyönyörű mosolyú hölgy, aki ezt tudja is magáról. Kevés nála helyesebb mosolyt szült anya e világra. Ő a tudósítója a World News Asia cmű műsornak, valamint saját műsort is kapott Talk Asia cimmel. Ebben fél órás beszélgetések vannak Ázsiában élő ismert politikusokkal sportolókkal közéleti személyiségekkel Rao kisasszony nemrégen teherbe esett, így meglehetős kerekedésnek indult, ezért nem lehet most ott az első helyen.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

gizimama
2009. augusztus 25. 09:24
Szerinted? :)))
balogGY
2009. augusztus 25. 09:23
Mari miért nem kapott pontot?
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását