2024. március 29. - Auguszta

Fodor Tamás: Sopron sikeres polgári város lesz

Sikeres, polgári város építéséhez kérte a helyiek és a hivatalukat frissen elfoglalt képviselők támogatását Sopron régi-új polgármestere.
2010. október 10. vasárnap 16:48 - HírExtra
"Ismét kiemelt feladat lesz a gazdasági környezet javítása, a vállalkozóbarát önkormányzat kialakítása" - mondta Fodor Tamás (Fidesz-KDNP) a képviselő-testület vasárnapi alakuló ülésén.

Hozzátette, egyedülálló Sopron életében, hogy "lényegében változatlan Fidesz-KDNP-szövetség kezdheti meg második ciklusát", s utalt arra is: mind a 12 egyéni választókerületben a koalíció jelöltjei nyertek, a közgyűlésben pedig kétharmados többséghez jutott a Fidesz-KDNP.

"Azzal, hogy a választás lezárult, és megalakult az új közgyűlés, nemcsak választóinkkal, hanem mindazokkal szeretnénk összefogni, akik a város érdekében tenni szeretnének. Mindenütt, így Sopronban is, ma nemzeti összefogásra van szükség a munka, az otthon, a család, a biztonság, a gazdaság területén, melyet a kormánnyal közösen itt helyben mi is sikerre vihetünk" - jelentette ki a városvezető.

A Fidesz-KDNP jelöltjeként - három riválissal szemben - második mandátumáért indult Fodor Tamás múlt vasárnap a szavazatok 52,8 százalékával választották újra. A városi közgyűlésben a Fidesz-KDNP-frakció 12, az MSZP három, a Jobbik és az LMP egy-egy mandátummal rendelkezik.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását