2024. április 25. - Márk

Szili Katalin borzongató - Heti Havas

A Tanár úr nem ment el szavazni, Kósa Lajossal ért egyet, Demszkynek ajánlja, hogy költözzön vissza Budapestre. Szili Katalintól borzong, Matolcsytól a szőr feláll a hátán, de ha újrakezdhetné, cigány lenne Tiszavasváriban. Heti Havas.
2010. október 5. kedd 13:29 - HírExtra
A HírExtra sorozatában megismerhetjük Havas Henrik, közéleti ügyekre vonatkozó véleményét. Miért nem ment el szavazni Havas Henrik?Miért költözzön vissza Demszky Gábor Budapestre? Miért beszélt hülyeségeket Szanyi Tibor? Miért borzong Szilitől és miért áll fel a szőr a hátán Matolcsy mosolyától ? Minden kiderül! Havas tanár úr minden kedden segít eligazodni a bonyolult nagyvilágban.

(Havas Henrik videóblogja a következő címen érhető el: http://www.hblog.hu/)


Volt szavazni?


Nem voltam. Fideszes polgármesterünk van és egy ellenfeléről tudok, aki három éve költözött be a faluba és máris jelöltette magát. Tehát olyan, mint a cigány lova: nem vak, hanem bátor. Maradunk az EDDA menedzserénél, ő a polgármesterünk.

Alacsony volt a részvétel. Már nem érdekli az embereket a demokrácia?


Kósa Lajossal tudok egyetérteni. Velem együtt még néhány millióan úgy gondolták, hogy rábízzuk a kisebbségre a döntést; legyen övék a felelősség. Én kibújtam a felelősség alól. Kósa azt mondta, hogy nem az a fontos, hogy kevesen voltak, hanem az, hogy sokan bíztak a kevesekben. Kósa Lajos megint mondott valamit, amit érdemes megjegyezni.

Orbán szerint Magyarország október harmadikán szerezte vissza a fővárosát. Eddig kinek a kezében volt?


Abszolút egy szociálliberális kisebbség kezében volt. Én például el is költöztem Kisorosziba, de most lehet hogy visszaköltözöm, hogy újból miénk a város. Szerintem a Demszky is visszaköltözhet most már. Demszky már érezheti, hogy a miénk a város, tehát visszamehet Budapestre velem együtt.

Szanyi Tibor mai, a HírExtrának adott nyilatkozata szerint a következő választásokon atomjaira verik a Fideszt. Megállja ez az állítás a helyét?

Az a gyanúm, hogy a Szanyi bebaszott mint az atom és azért beszél ilyen hülyeségeket. Egyébként ez becsülendő tulajdonság, bírja az italt és még forgott a nyelve, tehát Szanyi egy talpra esett ember.

Szili Katalin kilépett a szocialista párt parlamenti frakciójából és súlyos vereségnek értékelte a szocialisták önkormányzati választásokon nyújtott teljesítményét.


Nem a jövő az érdekes, hanem a múlt. Az a Szili Katalin mond ilyet, aki a legnagyobb aknát helyezte el a pártján belül, amikor jelöltette magát köztársasági elnökként. Szili Katalint már rég ki kellett volna operálni az MSZP testéből. Belegondolni, hogy ő a Sándor Palota lakója, az borzongató. Értelmes politológusok mondták, hogy itt nem a Schmitten kell nyavalyogni, hanem azt a rémképet magunk elé festeni, hogy ez a kedves asszony kalauzolná a külföldi államfőket a pesti panorámát nézni. Azért az borzongató lenne.

Gyurcsánynak is javasolna hasonló lépést? Információink szerint az őszödi kotyogó hamarosan új frakciót alapít, melyben várhatóan tíz, tizenkét MSZP-s honatya is támogatja ebben.


A Gyurcsányon gondolkodok, hogy mire lehetne őt használni…Jégkorongkapusnak nagyon jó lenne. A Szuper Levente elment Kanadába és Gyurcsány betöltene egy jégkorongkaput. Ennél többet nem nézek ki belőle. Töltsön be egy jégkorongkaput, a csere Gréczy Zsolt.

Jobbikos királyság lett Tiszavasvári?

Éppen most néztem az interneten, hogy a cigányok is a Jobbikra szavaztak. Én ha újrakezdeném, akkor csak cigány lennék Tiszavasváriban, mert eljött az ő idejük.

Karsai József – Battonya polgármestere – közismert jóstehetségéről. Napokkal ezelőtt úgy vélekedett, hogy október negyedikén kezdődik meg a kormányzás és bizony nehéz lesz az a marhabőrtáska, ami a 2011-es költségvetést fogja tartalmazni.

Csak jó jöhet. A nap híre hogy kirúgják a Matolcsyt. Azt jelenti, hogy egy új időszak kezdődik, a mosolygós Matolcsy elmegy. A Matolcsy arra volt tartva, hogy elriassza az IMF-et meg mindenkit. Nem tudom, figyelte-e, ha mosolyog, akkor az ember hátán futkos a hideg. Az ő mosolya volt az utolsó védőbástya. Most, hogy már minden hatalom a Fideszé, már nem kell a Matolcsy mosolya, jöhet bármi. Látta már mosolyogni? Ne vicceljen! Száz áderi mosoly ért fel egy Matolcsy mosollyal.

Mit szól Molnár Gyula napokban bemutatott bukfencéhez? Biztos befutóként ügyészségi megkeresést kapott, majd személyesen kézbesítették neki, később rendőrségi kihallgatás lett belőle és elbukta az önkormányzati választásokat.

Nézze, ő lesz Pelikán Kettő néven gátőr a Kopaszi-gáton. Ez lesz a büntetése. Ürgékre fog vadászni, közmunka lesz a büntetése. Ha Kállai Ferencnek ez volt a szerepe, akkor Molnár Gyula is eljátszhatja. Az a szörnyű, hogy olyan tisztességes arca volt. Nagyon remélem – irónia nélkül mondom-, hogy ártatlannak bizonyul, mert akkor az emberismeretem csődöt mondott. Egy Hunvaldra vagy Hagyóra elég volt ránézni. Ez a Molnár Gyula olyan egészséges magyar polgármester típus volt. Nagyon fájna, hogyha tényleg gátőrként fejezné be. Maradjunk az ártatlanság vélelménél, az ürgék addig meg nyugodtak lehetnek a Kopaszi-gáton.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

spontan
2010. október 5. 22:23
Arra azért megkérném ezt a moral insanity taknyot, hogy tegye közzé, amikor beköltözik Budapestre, mert vagyunk néhányan, akik azonnal elhagyjuk akkor a fővárost.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását