2024. április 30. - Katalin, Kitti

Plakátrongó MSZP-s képviseéő

Plakátrongálás közben értek tetten egy MSZP-s kispesti önkormányzati képviselőt szombaton hajnalban.
2010. október 2. szombat 18:13 - HírExtra
közlemény szerint Lőrinczi György szocialista önkormányzati képviselő és jelölt - és egy segítője - fideszes és LMP-s plakátokat tépkedett le a XIX. kerületben. Amelyik plakátban nem tudott ilyen formán kárt tenni, arra ráragasztott egy másik plakátot. A rendőrséget a kispesti Fidesz-KDNP választási plakátok felügyeletével megbízott aktivistája értesítette.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztálya az MTI-nek megerősítette, hogy állampolgári bejelentés alapján a XIX. kerületi Rendőrkapitányság munkatársai rongálás szabálysértése miatt előállítottak két személyt, akik más pártok plakátjait leszaggatták.
A BRFK közleménye szerint az ügy lefolytatása bírósági hatáskörbe tartozik, ezért a XIX. kerületi kapitányságon bírósági eljárást előkészítő eljárás van folyamatban. A szabálysértési eljárás során nyilatkoztatják a pártok kampányirodáit a rongálási kárról. A két férfi meghallgatásukat követően távozott a kapitányságról.

A Fidesz közleménye szerint Patek Gábor MSZP elnökségi tag, Gajda Péter XIX. kerületi MSZP-s polgármesterjelölt kampányfőnöke is megjelent a rendőrségen és olyan tartalmú feljelentést tett, hogy ismeretlen személyek MSZP feliratot, és pártlogót ragasztottak az MSZP-s plakátokra. Információik szerint a rendőrségen vizsgálják, hogy történt-e az MSZP sérelmére valamifajta jogsértés. A rendőrség ezt az értesülést nem kommentálta.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását