2024. április 16. - Csongor

LMP: a közösséget akarják védeni

Az LMP képviselői a közösségeket védelmeznék a helyi önkormányzatokban és szót emelnének a Fidesz és az MSZP ingatlanspekulációs településfejlesztési gyakorlata ellen - mondta az LMP parlamenti frakcióvezetője a párt Komárom-Esztergom megyei szervezete lakossági fórumán Esztergomban csütörtökön.
2010. szeptember 30. csütörtök 19:05 - HírExtra
Schiffer András szerint az elmúlt 15-20 év önkormányzati munkáját az ingatlanspekulánsok logikája vezette, a bevételek miatt sok közösségi teret és zöldfelületet áldoztak fel.

A politikus úgy vélte, a testületekbe bejutó LMP-s önkormányzati képviselőktől a választók azt várhatják el, hogy a közösségi terek védelméért, az önkormányzati munka átláthatóságáért, és a lakhatási helyzet megoldásáért dolgozzanak.

Schiffer András elmondta: a Lehet Más a Politika szerint a közösség erőforrásait nem látványberuházásokra, hanem olyan projektekre kell fordítani, melyek erősítik a közösségi összetartást, ezek közül a szociális bérlakások építését emelte ki.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását