2024. április 27. - Zita

Angelina Jolie titokban érkezett hazánkba

Az ismert színésznő a Fóti Gyermekvárosba is ellátogatott.
2010. szeptember 30. csütörtök 08:42 - HírExtra
"Állítólag már idejárnak, bár mi még nem találkoztunk velük" – árulta el az iskola egyik idősebb diákja.  "Azt beszélik a suliban, hogy fél évig lesznek itt. A tanáraink felkészítettek bennünket, hogy ne lepődjünk meg, ha meglátjuk őket, és ne rohanjuk le őket. Már most attól félnek, hogy kitudódik valami a gyerekekről"

"Azt mondták, nem fényképezhetjük le őket és nem is beszélhetünk róluk, még otthon sem" – árulta el a neve elhallgatását kérő nebuló. "A tanári kar és az intézmény munkatársainak félelme nem véletlen: az állásuk forog kockán, ha bizalmas információt kotyognak ki Angelina Jolie gyerekeiről."

"Jolie a környékre költözött, hogy közel legyen az iskolához. A gyerekei ugyanolyan bánásmódban részesülnek, mint a többek, annyit kértek csak, hogy biztosítsunk nekik nyugalmat és megfelelő körülményeket a tanuláshoz. Többet nem mondhatok, mert köt a titoktartás, a beszéd ugyanis az állásomba is kerülhet "– mondta el az iskola egyik munkatársa.

Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását