2024. április 30. - Katalin, Kitti

Prostik fizetéséből él a miniszter lánya?

Napi 150 euróért közvetített prostituáltakat Olaszországba a volt honvédelmi miniszter lánya, Keleti Györgyi.
2010. szeptember 22. szerda 14:54 - HírExtra
Az exmodellt, aki pár éve egy szexvideóval került a figyelem középpontjába, most azzal vádolják, hogy prostituáltakat közvetített napi 150 euróért Olaszországba.

A bíróságon a beidézett prostik vallomásukkal alátámasztották, Györgyi segített nekik elhelyezkedni különböző olasz városokban. Lakáshoz juttatta őket, ahol munkájukat végezhették, valamint biztosította fényképes szexhirdetéseik megjelenését az interneten.

Györgyi mindezért cserébe napi 150 eurót gombolt le a prostikról. "Az ár pedig független volt a bevételtől. Vagyis ez azt jelenti, hogy Györgyi abban az esetben is elvárta a fizetséget, ha nem ment jól az üzlet" - vallotta egyikőjük. Ám a lányok azt mondták, nem fizettek Györgyinek, ha nem volt kuncsaft. Ez pedig állítólag többször is megtörtént, például rossz telefonszám szerepelt a hirdetés mellett.

A prostitúciós ügynek tehát még nem került pont a végére, már csak azért sem, mert nem tudták meghallgatni az összes tanút. Ám meglepő módon, mindazok ellenére, hogy egyik lány sem tagadta, Keleti Györgyi igenis segített nekik abban, hogy hirdetéseik megjelenjenek Olaszországban, az exmodell jókedvűen, mosolyogva hagyta el a bíróság épületét.

"Lenne okom szomorkodni? Nem értem, miért?!?" – válaszolta, amikor megkérdeztük, miért ilyen vidám. Pedig ha bűnösnek találják, akár hároméves börtönbüntetést is kaphat, ami tíz rendbeli üzletszerű kéjelgés elősegítésének gyanúja esetén négy és fél évre szigorítható.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását